LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Vanatoarea de Fotografii 5 – „Shopping de creativitate”

de veiozaarte  |  1 august, 2011  |  1 comentariu

Banda Foto, promotorii creativității fotografice și nu numai, vă invită la a 5-a ediție a deja consacratei „Vânători de Fotografii”. Vânătoarea este un joc de explorare urbană, ce își dorește să instige participanții la explorarea creativității lor, la socializarea cu oameni ce au interese comune, mai exact fotografia.

Cea de-a 5-a ediție a „Vânătorii de Fotografii” va avea loc într-o locație neașteptată: unul dintre cele mai mari mall-uri din Europa, AFI Palace Cotroceni. În această locație participanții vor fi provocați să dea frâu creativității pentru a surprinde, în imagini, viața unui micro-ecosistem urban precum este centrul comercial atât de apreciat, mall-ul. În echipe de 3 persoane sau individual, participanții se vor plimba în interiorul mall-ului, „bifând” temele date de Banda Foto, abordând temele dintr-o perspectivă cât mai creativă. La final, așa cum v-am obișnuit deja, fotografiile participanților vor fi jurizate din punctul de vedere al creativității, iar echipele cu cea mai puternică imaginație vor primi premii.

Traseul „Vânătorii” va avea loc în AFI Palace Cotroceni, având ca punct de start și de final Magazinul Diverta. Participanții la joc vor avea aproximativ 3 ore de explorare a centrului comercial și de instigare a creativității, timp în care se vor putea bucura de cookies-urile de casă și băuturile răcoritoare oferite de Banda Foto. Vă așteptăm așadar duminică, 7 august 2011, în Diverta AFI Palace Cotroceni, începând cu orele 13:30, pentru a da startul unei noi explorări urbane.

Mai mult detalii pe http://www.bandafoto.ro
Pentru înscrieri accesați: http://www.bandafoto.ro/vanatoarea-de-fotografii-5/

EVENIMENTE

Un răspuns la “Vanatoarea de Fotografii 5 – „Shopping de creativitate””

  1. […] Source .wp_likes { display: block; float: right; margin: 0px; } Be the first to like.Unlike Related Posts :Critica de film Castiga 2 invitatii!! Japonia renaste dupa dezastru Introducere in Fotografie Trackback | Aboneaza-te la comentarii function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;}Share on Facebook     Bookmark on del.icio.us      Print This Post Taguri: competition, photo […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *