LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

CLOUD NO. 9 POP-UP STORE. IN BLOOM EDITION. 20 & 21 aprilie- Club Vault

de veiozaarte  |  11 aprilie, 2013  |  0 comentarii

CLOUD NO.9 POP-UP STORE te așteaptă, în weekend-ul 20 și 21 aprilie, cu o ediție care aduce tribut primăverii. O ediție plină de culoare, dedicată anotimpului care le inspiră cel mai mult pe pasionatele de fashion și al cărei invitat special este brand-ul MOON By Dana Rogoz.

Afis-Cloud-No610

CLOUD NO.9 IN BLOOM EDITION se oprește la Club Vault, în Centrul Vechi, pe strada Lipscani, nr. 29-32. Creațiile unice ale celor mai talentați designeri români de haine, bijuterii și accesorii te așteaptă să le probezi și să le iei acasă. Lor li se adaugă creatori de cosmetice bio, decorațiuni interioare realizate manual, delicaterie și artiști plastici. Totul pentru a crea decorul unui pop-up store neconvențional, în care faci cumpărături pe îndelete și îți îmbogățești garderoba cu piese unice.

Pregătește-te pentru colecții speciale, inspirate de culorile primăverii 2013, create de Irenka, Moda Mania, Tom Florian, Eneada Bijoux, Mădălina Tincu, Bookletta, Passepartous, Lacen by Irina Gologan, H Art Shop, Laura Leather, Potocaliu sau Vanni Design. Răsfață-ți simțurile cu cosmeticele 100% naturale aduse de Raftul cu Miresme și d’Adine. Nu rata demostrațiile de măiestrie ale Ioanei Avram, fashion illustrator și creatoare a vizualului CLOUD NO.9, și participă la  tomobola care îți aduce zeci de premii din partea designerilor prezenți la eveniment.

Intrarea este liberă!                                                                                  

Pentru mai multe informații, vizitează www.facebook.com/cloud9magazine și www.cloudnumber9.ro.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *