LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Sonic Boom - The New Composers #4 MAO Dezinhibator live act

de veiozaarte  |  8 aprilie, 2011  |  0 comentarii

ArtVault si Club Control prezinta MAO Dezinhibator la a patra editie editie Sonic Boom – The New Composers – serie de evenimente dedicate noutatilor in muzica romaneasca alternativa, de la indie la electronic si de la postpunk la dub.

MAO Dezinhibator ia fiinta dupa unirea a 3 entitati muzical-spatiale, intr-o noapte cu luna plina ,cand planetele sunt aliniate perfect si Aurora Boreala AB putea fi vazuta din Bucuresti. Se intalnesc greu, dar atunci cand o fac scot Muzica Intergalactica de Mare Angajament MIMA. Si-au jurat in ciocul lui Cioc sa inregistreze 3 piese pana in momentul in care vor semna cu o casa de discuri de pe Marte.

http://soundcloud.com/dezinhibator

Cioc, Inalt Tehnician al Sunetului Intergalactic ITSI, studiaza muzica dinainte de a se naste. La 2 ani stapanea la perfectie metronomul, iar la varsta de 5 ani avea deja 3 albume. Roaba, absolvent al mai multor facultati auxiliare FA, s-a specializat in arta spionajului sonor SS. Ambidextru, canta la 26 de instrumente in timp ce vorbeste 14 limbi diferite. Canar aude voci si hypersunete de la varsta de 6 luni cand era sa se inece cu o bucata de branza, viezure sau varza, la care lucra de ceva vreme. De atunci nu mai mananca. In prezent face a 6a oara Conservatorul C, sectia tamburina eclectica.

Intrare libera.

Miercuri, 20 aprilie, de la ora 21.30 @CONTROL

Un proiect ArtVault si Club Control.

Performance-ul Mao Dezinhibator incepe la ora 22.00 si dureaza aproximativ 70 de minute. Dupa concert puteti ramane pe ringul de dans la Press Pause Party, cu Paula.

Parteneri media: Radio Guerilla, Green Channel, Bestmusic.ro, Feeder.ro, Avec.ro, Tillate.com, Metropotam.ro, iConcert.ro, Port.ro, Kudika.ro, 121.ro, veiozaarte.ro, Afterhours.ro, Liternet.ro, Onlinegallery.ro, GhidBucuresti.ro, Thegig.ro, Bucharest-guide.ro, evenimente-bucuresti.ro, sofresh.ro, alternativ.ro, hypestreet.ro,hipmag.ro, undeies.eu, pubbing.ro, Urban Things blog, Reteaua Literara, revista TimeOut Bucuresti, Revista Cioburi, Asociatia Paspartu.

 

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *