LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Partizan Unplugged @ Tete-a-Tete Cafe

de veiozaarte  |  6 septembrie, 2011  |  0 comentarii

Trupa Partizan te invita la un nou concert unplugged marca Artan, Suedezu, Robin si Radu, în Parcul Herastrau, la Cafeneaua Tete-a-Tete, langa Gradina Japoneza, vineri,  9 septembrie, de la 22.30, intrarea 20 lei.

Artan, Suedezu, Robin si Radu vor canta piese consecrate deja, care vor aparea pe noul album, cu lansare in aceasta toamna.

Trupa s-a infiintat pentru prima data in anul 2002. In 2005, a luat o pauza. Dupa alti 5 ani,  fondatorii, Artan (Adrian Plesca) si Suedezu (Razvan Moldovan), prieteni de-o viata, au pus din nou pe picioare proiectul Partizan.

Redebutul a avut loc la Festivalul Peninsula (Targu-Mures).

“Pachetul nostru, adica muzica, textul si productia, depaseste un nivel de apetenta mediu, așa ca este nevoie de putina staruinta din partea ascultatorului, recompensa fiind un mod cu totul special de a te bucura de muzica. Recunosc, cu alte cuvinte, ca cine dorește să asculte muzica Partizan nu o poate face decat dand de la el putina sansa. Efort pe care Partizan il rasplateste cat poate de tare. Pe cuvantul meu de onoare”, spune Artan.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *