LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Todd Terje & VAKULA @ ABSOLUT COLOR

de veiozaarte  |  15 iulie, 2013  |  0 comentarii

Pe 27 iulie, ABSOLUT COLOR îl aduce în România pe maestrul scandi-disco, Todd Terje, alături de simpaticul producător ucrainian, Vakula.

La Plage Club este locația unde, pe nisip, între palmieri, hamace și baldachine, cu cocktailuri servite în piscină, Todd Terje va îndulci noaptea iubitorilor de tropical jazzy disco. Spectacolul pus în scena de  starul scandinav Terje va fi completat de valurile facute de Vakula, cu al său stil unic și preaiubit de Konotop House, iar suportul local va fi dat de Khidja si Fouchat.

Poster - Iulie-27-Todd-Terje-VakulaStartul se dă la apus începând cu ora 20:00 și intrarea va fi 25 RON, pe toată perioada nopții.

Pentru a facilita accesul la locația din Otopeni, Color pune la dispoziție, gratuit, curse de transport pe ruta Piața Revoluției – La Plage Club , între orele 20:00 – 02:00  și respectiv 05:00 – 07:00, pentru întoarcere. Microbuzele vor pleca din sfert în sfert de oră.

Color încurajează și partajarea locurilor în mașini în sistemul carpooling prin www.4inmasina.ro.

O noapte caldă răcorita de piscină și de muzica puternică al cărei volum foarte ridicat nu va găsi vecini pe care să-i deranjeze.

TODD TERJE

Todd Terje, născut Terje Olsen, a ajuns pe scena de dance scandinavă în 2004 și a devenit în scurt timp o figură proeminentă a acesteia, prezent  alături de susținătorii săi, Prins Thomas și Hans-Peter Lindstrøm.

Crescut în satul rural Mjøndalen, influențele muzicale dance au fost puține, iar de prezența vreunui Diskoklubb de unde să răsune acid house sau disco obscur nici nu se cunoștea. Cu toate acestea, în timpul culturii timpurii / mijlocul anilor nouăzeci, cultura dance-ului s-a strecurat chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale Norvegiei. Sora lui Terje, prietenă apropiată a regretatului Tore Kroknes „Erot”, i-a adus acasă casete audio ce au devenit sursa majoră de inspirație a tânărului Terje, care reușește primele  încercări de house și jungle. Poate prea tânăr pentru muzica veche din vremea aceea, Terje a socotit că disco era un pic prostesc – până când „Sexy Disco” a lui Bjørn Torske a ajuns la urechile sale în 1999.

VAKULA

Vakula, Mikhaylo Vityk pe numele său real, ar putea fi considerat în mod rezonabil printre cei mai prolifici producători de muzică house contemporană. Din 2010 el a lansat zeci de single-uri și EP-uri nu numai sub numele de Vakula ci și sub un șir de alte pseudonime, pentru label-uri ca Dekmantel, Firecracker, 3rd Strike Records, Ethereal Sound și sub propriul imprint, Leleka.

Muzica sa este la fel de simplă și melodioasă precum poezia lui Taras Shevchenko dar și la fel de grasă ca untura ucrainiană, de unde provine artistul și stilul său unic de Konotop House. O oarecare mândrie patriotică este resimțită prin muzica sa: de la pseudonimul său prim Vakula, (inspirat de un personaj dintr-un roman de Gogol, descris de Vityk ca fiind un „erou național al Ucrainei”) și inclusiv prin intermediul titlurilor pieselor sale, care conțin repetate referiri la ucraineanul-rus suprematist, Kasimir Malevici.

LINEUP

Todd Terje
Vakula
Khidja
Fouchat

BILETE

25 RON – toată seara

DETALII

Data: Sâmbătă, 27 Iulie 2013, de la 20:00

Organizator: COLOR – www.coloring.ro

Locatie: La Plage Club

Adresa: Șos. Odăi Nr. 26-30 Otopeni

TRANSPORT GRATUIT

Microbuzele vor pleca din sfert în sfert de oră.

20:00 – 02:00   –   Piața Revoluției – La Plage
05:00 – 07:00   –   La Plage – Piața Revoluției

 

LINK EVENIMENT FACEBOOK

PARTENER:

Absolut

SPONSORI:

Grolsch | Hotel Caro

PARTENERI MEDIA:

VibeFM, 1Music Channel, Pegas, Anyplace, BestMusic.ro, Best-Event.ro, BigCityLife.ro, Be Where, Beatfactor.ro, BeUnderground.ro, CooperativaUrbana.ro, djsets.ro, Feeder.ro, HipMag.ro, Highsound.ro, iConcert.ro, InOras.ro, Kudika.ro, InStilulMeu.ro, MusicAddict.ro, MusicNights.ro, Metropotam.ro, Nights.ro, Neaparat.ro, Orasulm.eu, PostModern.ro, Party People, Port.ro, Sofresh.ro, SZE.ro, Sapte Seri, Tilllate.com, TheVandalList.com, Vice, Veioza Arte, Urban.ro, Zile si Nopti.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *