LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Raw Tools Showcase - A Made Up Sound/2562 (Clone/50 Weapons/Delsin)

de veiozaarte  |  13 noiembrie, 2013  |  0 comentarii

Dupa petrecerea de lansare din mai cu Serge, boss-ul Clone Records, Raw Tools aduce un alt artist de legenda purtand semnatura Clone Records. Dave Huisman, artistul din spatele alias-­‐urilor 2562, A Made Up Sound sau Dogdaze, continuă seria de petreceri Raw Tools.
flyer
Olandez la origine, dar stabilit în Berlin, Dave face casă bună atât cu techno-­‐ul tunelistic de după ora 4 dimineața, cât și cu dubstep-­‐ul curat și house-­‐ul dinamic, ce nu te lasă să stai jos nicio secundă.
Pe lângă release-­‐urile avute la propria casă de discuri, intitulată tot A Made Up Sound, cartea de vizită a lui Dave Huisman include și release-­‐uri la Clone Basement Series, 50 Weapons, Delsin și Subsolo Records.
În ultimii cinci ani a colindat Europa în lung și‐n lat, fiind cap de afiș în cadrul a numeroase petreceri, sau împărțind pupitrul cu alți artiști de seamă de pe scena muzicală electronică. De la dubstep la techno, sound-­‐ul artistului olandez este vazut ca o adevarata gura de aer proaspăt pe scena internațională.

Vineri, 15 noiembrie, A Made Up Sound poposește în cabina Raw Tools pentru o noapte colorată muzical. Suportul local este asigurat de către Romansoff, Alexandru Jijian și Luger.

residentadvisor | boilerroom | soundcloud

Romansoff
Alexandru Jijian
Luger

https://soundcloud.com/rawtools

Visuals by Dreamrec

15.11.2013
23:00h

Control Club
Str. Constantin Mille nr.4

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *