LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

THE FRESH prezintă Dj Jazzy Jeff & SKILLZ

de veiozaarte  |  15 octombrie, 2013  |  0 comentarii

The Fresh pregătește un nou show marca DJ Jazzy Jeff în Romania, pe 17 Octombrie. Laureat al premiilor Grammy și partener al lui Will Smith aka The Fresh Prince, Jazzy Jeff se întoarce pentru o alta noapte fantastica în București. Alături de el, pe scenă, va fi prezent prietenul și MC-ul său Skillz.Octombrie-17---Jazzy-Jeff-&-Skillz

Subcarpati vor susține concertul de deschidere, proiect coordonat de Bean MC, care aduce întâlnirea fericită a hip-hop-ului cu sound-ul nostalgic folcloric, pe fondul unor puternice mesaje sociale, într-un stil unitar, atât de îndrăgit și unic. Dj setul de încălzire va fi făcut de Vlad Dobrescu.

Evenimentul va avea loc la Atelierul de Productie, local ieșit din renovare, îmbunătățit cu un sistem de ventilație puternic și o sonorizare pe măsura. Show-ul va începe la ora 20:00.

Biletele se găsesc la prețul de 25 de lei și vor fi disponibile în rețele www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.iabilet.ro si pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Romane și în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

DJ JAZZY JEFF

official site  | facebook | twitter | vimeo | myspace

Din 1985, DJ Jazzy Jeff ne-a uimit cu abilitățile sale fără cusur de turntable, de producție inovatoare și versatilitate muzicală. De la succesul „DJ Jazzy Jeff și Fresh Prince” cu partenerul Will Smith. A fost apreciat de critici pentru producția sa „A Touch of Jazz”, Jeff dovedind de-a lungul timpului, că el va fi întotdeauna o forță de recunoscut a industriei. Continuă să reprezinte industria cu proiectele sale solo, colaborările, mixtape-urile și spectacole live. Dragostea sa pentru muzica strălucește prin tot ceea ce face.

De-a lungul carierei sale, DJ Jazzy Jeff a obținut multe realizări, inclusiv Campionatul DMC și multe premii muzicale și nominalizări la premiile Grammy și americane.    Duo-ul va purta publicul printr-o călătorie muzicală prin amestecarea diferitelor stiluri de la cele netezi de funk și hip hop de școală veche la sunetul agitat al breakbeat-ului și neo soul classic.

Cel mai cunoscut produs al celebrului producători american este mixtape-ul ce poartă același nume ca piesa de succes ”Summertime”. Reușita primului volum a făcut posibil ca produsul să ajungă la cea de-a patra ediție. Mixtape-ul creat împreună cu MICK (cunoscut și Mick Boogie) poate fi ascultat aici.

LINEUP:

DJ JAZZY JEFF & SKILLS

Subcarparți

Vlad Dobrescu

BILETE:

25 lei – în avans prin comandă pe www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.iabilet.ro si pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Romane și în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în Magazinele Germanos.

35 lei – la intrare

DETALII:

DATA: Joi 17 Octombrie 2013

ORA: 22:00

LOCATIE: Atelierul de Producție

ADRESA: Blvd. Splaiul Unirii, nr. 160

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

SPONSORI:

GROLSCH

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *