LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Spatiu Expandat - expozitie de proiecte

de veiozaarte  |  8 iulie, 2011  |  0 comentarii

Asociatia Volum Art va invita marti, 12 iulie 2011, ora 19, la Muzeul National al Taranului Roman, Sala Foaier la vernisajul expozitiei de proiecte Migrare si reasezare.

Expozitia Migrare si reasezare prezinta 38 de proiecte de arta pentru spatiul public,  trimise de 25 de artisti romani din toata tara in urma apelului lansat de Asociatia Volum Art in perioada 26 mai – 24 iunie 2011 in cadrul programului SPATIU EXPANDAT. Din cele 38 de propuneri, 8 lucrarile vor fi realizate si prezentate publicului in perioada septembrie – octombrie 2011, in Parcul Kiseleff, Bucuresti.

SPATIU EXPANDAT este un program de arta publica, initiat de Asociatia culturala Volum Art si lansat pe 26 mai 2011, invitand artistii sa se implice in remodelarea spatiului urban realizand sculpturi, instalaţii, sculpturi-obiect, etc., plecand de la tema Migrare si reasezare.
Programul SPATIU EXPANDAT isi propune o recompunere sau o amprentare a spatiului public  prin arta, atat din punct de vedere conceptual, cat si senzorial si apropierea publicul larg de arta contemporana.

Autori & coordonatori program: Judit Balko& Mihai Balko

Colaborator program: Adrian Guta, critic de arta

Perioada expozitiei: 12 iulie -16 iulie 2011

Adresa: Muzeul National al Taranului Roman, Sala foaier , Str. kiseleff, nr.3, Bucuresti (intrarea prin Str. Monetariei)

Organizator: Asociatia Volum Art

Parteneri: Primaria Sector 1, On Media International, Global Mindscape, Muzeul National al Taranului Roman

Recomandat de Dilema Veche

Parteneri Media: Radio Romania Cultural, Decat o Revista, Veioza Arte, Vernisaje.com, Modernism.ro, Metropotam, WebCultura

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *