LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Adverting Week BUCHAREST- o saptămâna dedicată în întregime advertisingului și marketingului de top

de veiozaarte  |  19 noiembrie, 2015  |  0 comentarii

Advertising Week, întalnirea anuală a comunităților creative, proiect organizat de Advice Students, va avea loc între 23 și 28 noiembrie sub conceptul Future Advertising. Dăm startul înscrierilor la seria de conferințe, workshop-uri, seminarii și ateliere, formularele de înscriere la evenimente fiind disponibile pe www.advertisingweek.ro.

kv-ld

advertising-week-850

Cu ajutorul partenerilor și colaboratorilor noștri din București, ne propunem, la prima ediție din acest an, să mapăm cele mai interesante locuri din oraș: de la start-up-uri, ateliere de creație, studio-uri foto, hub-uri, până la bristo-uri și mini cafenele de colț, iar împreună să descoperim povești adevarate de business. Printre locațiile participante enumerăm: UniCredit Tower, Connect Hub, Maison 13, Dizainăr, ArCub și La Follie.

Pentru că cele mai bune sfaturi sunt primite de la oamenii care lucrează de ceva vreme în industria creativă, o parte dintre speakerii prezenți în anul acesta vor fi: Elisabeta Moraru – Industry Manager la Google, Anca Nuță – Communication Director și First Vice President la UniCredit Țiriac Bank, Ruxandra Ichim – Creștemidei.ro, Tereza Tranaka – Managing Partner la Oxygen PR, precum și Ioana Șopov – Freelance Illustrator & Graphic Designer.

Cele mai importante subiecte ale agendei se regăsesc sub umbrela Future Advertising – viziune și inovație.

”Ne dorim ca în această primă ediție a Advertising Week să descoperim împreună cu participanții ce înseamnă viitorul în industriile creative și în advertising. E timpul ca studenții și tinerii profesioniști aflați la început de drum să înceapă să cunoască din ce în ce mai bine posibilitățile de dezvoltare ale acestui segment în viitor. E important să știe către ce se îndreaptă și cum pot fructifica cunoștințele acumulate: fie în companii, fie pe cont propriu ca antreprenori.” – Andreea Popescu, Project Manager al proiectului.

Principalul obiectiv al Advertising Week este de a facilita drumul oricărui aspirant către industria creativă și marketingul de top. Prin intermediul seriei de evenimente pe care le organizăm ne dorim să construim în timp o comunitate deschisă. Accesul la educația alternativă este misiunea organizației noastre.

Advice Students este ONG-ul tinerilor creativi care îşi propune să ofere studenţilor mijloacele şi contextul necesare pentru a deveni următoarea generaţie de profesioniști din industria creativă. Suntem o echipă tânără și entuziastă, pasionată de comunicare şi creativitate, mereu în căutare de idei noi şi revoluţionare pentru a le deschide studenţilor drumul către viitorul lor profesional.
De mai bine de 12 ani organizăm evenimente dedicate studenţilor care aspiră la un job în industria creativă: de la şcoli gratuite de publicitate, strategie și creativitate la conferinţe deschise unui număr mare de participanţi sau concursuri de grafică. De asemenea, Advice Students este organizaţia care a adus în mediul studenţesc prima revistă distribuită gratuit şi dedicată exclusiv industriei creative – advertise.in.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *