LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Lansare album SickSound Crew

de veiozaarte  |  23 aprilie, 2013  |  0 comentarii

SickSound Crew lanseaza albumul “Atenție, se închid ușile!” în Kulturhaus, pe 9 mai, ora 22:00. Concertul este organizat de Slam Poetry Bucharest și va fi urmat de un turneu de promovare a albumului în țară, pe care îl vom anunța într-un comunicat de presă viitor.
SickSound Crew este un label/crew artistic independent – nu o trupă, format din trupele – The Bridge Committee (JaZZ 8 & Kent Archie), In Extremis (Swift & Esra), MC-ii Qishta Ceinaru și Clue și producătorul Havana (Havana Productions). “Atenție, se închid ușile!” este primul album realizat în România într-o astfel de formulă de colaborare artistică.
Cover-foto-SickSound-concert-9-mai610

În concertul de pe 9 mai din Kulturhaus, alături de SickSound Crew vor urca pe scenă O.N, Smokey & Krem și Andrea Șofronie. Ultimii trei și Mr. Levy au lucrat cu băieții de la SickSound Crew la realizarea unor piese de pe album.

La capitolul producție, pe lângă proprii producători (Havana Productions & Ceinaru Beats) și-au adus aportul și: Ortega, Argatu și Megiddo.

Vă așteptăm la concert pe 9 mai, în Kulturhaus, pentru o porție de cultură urbană!

Informații suplimentare despre SickSound Crew sau link-uri către toți membrii label-ului găsiți pe pagina oficială de facebook și pe site-ul oficial, unde în curând va fi disponibil pentru download gratuit întregul album “Atenție, se închid ușile!”.

Puteți viziona sau asculta alte materiale lansate deja, pe canalul oficial de Youtube al artiștilor.

Biletele se pot procura de pe myticket.ro și la intrarea în club.
Preț bilet: 15 lei.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *