LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Artwe lanseaza Casa de pe Chei

de veiozaarte  |  17 iunie, 2013  |  0 comentarii

Sambata, 29 iunie, Artwe lanseaza un nou proiect – “Casa de pe Chei”, un spatiu creat cu gandul de a aduna sub acelasi acoperis minti tinere si creative, ong-uri, artisti si proiecte faine, care se confrunta cu lipsa unui spatiu in care sa-si desfasoare activitatea de zi cu zi.

Casa-de-pe-Chei-29-iunie610

Pe 29 iunie, incepand cu ora 14 si pana-n seara, transformam  “Casa de pe Chei” in spatiu expozitional, iar in gradina avem daytime party.

Interiorul casei va fi reinterpretat de cei de la 441 Design Studio, Dizainar.ro, Woodbenice, Atelierul de Print, Caiverzipepereti, Moyo Design, Aerium, Alina Filipoiu, Ioana Negulescu, Victoria Tonu.

In gradina ne intalnim la o bere rece cu Allan Dalla si Kero, care vor amenaja un perete de 50mp, ne incantam privirea cu biciclete custom made by Spita Romania si accesorii facute pe loc de Turific Handmade. Ne sunt alaturi si cei de la Portocala Mecanica, iar ThatCouchFunkCollective ne pun in miscare gleznele si anima atmosfera.
“Casa de pe Chei” este un spatiu format din 5 camere, o bucatarie si o curte generoasa, situat pe Splaiul Unirii nr.195, in dreptul Atelierului de Productie, de partea cealalta a Dambovitei. In acest moment suntem in cautare de colegi de casa, cu care sa impartim cele 5 camere si cu care, de ce nu, sa dezvoltam in timp proiecte noi. Gradina va fi folosita de-a lungul verii ca spatiu de socializare, iar periodic pentru organizarea de diverse evenimente, so stay around!

 

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *