LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

"O zi din viata" lansat in Romania

de veiozaarte  |  15 august, 2011  |  4 comentarii

CONCURS: Transilvania Film si VeiozaArte pun la bataie 5 invitatii duble la avanpremiera filmului de vineri 26 august, ora 12:00 la Cityplex, iar marele premiu un set de patru DVD-uri [Persepolis, Delirious, Venus, Interviu].

Posteaza in comments un link de youtube cu un material video care ti se pare definitoriu pentru societatea actuala si poti castiga unul dintre premiile mentionate.

DL: joi, 25 august, ora 19.00

Bucureşti, 11 august 2011 – Sfârşitul lunii august le-a pregătit spectatorilor români un experiment cinematografic inedit. Astfel, din 26 august, aceştia pot urmări pe marile ecrane O zi din viaţă – Life in a Day, un documentar original şi emoţionant alcătuit din filmuleţe postate de către oameni din lumea întreagă, realizat de aclamatul regizor Kevin Macdonald (laureat al Premiului Oscar pt producţia One Day în September) şi produs de Ridley Scott (Gladiator, Hannibal, Black Hawk Down).
Pe 24 iulie 2010, oameni de pe tot globul au filmat un moment al vieţii lor şi peste 80.000 de clipuri au fost postate pe YouTube. Decupat din 4500 de ore de filmări, trimise din 192 de ţări, Life in a Day a fost difuzat pe date de 27 ianuarie 2011 live pe youtube.com, simultan cu premiera sa mondială de la Festivalul de la Sundance. Documentarul, primul de acest fel, a impresionat atât spectatorii cât şi critica, fiind perceput ca o capsulă a timpului care spune generaţiilor viitoare cum era să fii în viaţă pe 24 iulie 2010.
Cu ocazia acestui eveniment cinematografic, Transilvania Film alături de compania Vodafone România şi 220.ro au pregătit un concurs special ce va avea ca mare premiu un Iphone 4, precum si 5 pachete Cartela Internet Vodafone, obiecte promotionale şi invitaţii la film. Concursul se va desfăşura în perioada 12 – 22 august.
pagina concursului:
Partener principal: Vodafone România
Parteneri de promovare: Radio Guerrilla, Cinemagia, 220.ro, HBO România, ODS România, Cinefan.ro, Metropotam.ro, Filme Tari, Film Reporter, Hipmag, Veioza Arte, B356.ro, Modernism.ro, Port.ro, KamiKaze, Sofresh, MyMagicStar.

Filmul a fost proiectat în închiderea celei de-a zecea ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, ediţia din acest an.
Vom reveni în scurt timp cu mai multe informaţii.
Distribuit în România de Transilvania Film.
Progmare: Filmul va rula în prima săptamână în Bucureşti la Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema şi în reţeaua Cityplex (Bucureşti, Braşov, Constanţa)

EVENIMENTE

4 răspunsuri la “„O zi din viata” lansat in Romania”

 1. veiozaarte spune:

  Salut!
  Ai castigat o invitatie dubla la premiera filmului si pachetul cu DVD-uri. Numele tau va fi trecut pe lista de la intrare, iar DVD-urile ti le voi expedia prin posta. astept adresa ta pe mail: salut@nullveiozaarte.ro

 2. Roxana spune:

  De ce va rula doar in Bucuresti, Brasov si Constanta?
  Sa ruleze si in alte orase mari precum Timisoara, Cluj, Iasi etc…. Nu vi se pare putin deplasat ? Astept raspuns si argumente! Multumesc.

 3. veiozaarte spune:

  banuiesc ca e vorba doar de lansare. probabil va circula prin mai multe orase… daca nu, sigur va aparea pe DVD 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *