LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

CLOUD NO. 9 - primul pop-up store dedicat produselor de autor - revine cu o ediție de excepție

de veiozaarte  |  27 februarie, 2013  |  0 comentarii

CLOUD NO.9– primul pop-up store dedicat produselor de autor, in serie limitată sau unicat- revine, pe 2 și 3 martie, la Old City, în Centrul Vechi, pe strada Lipscani, nr. 45.

afis_50x70mmSâmbătă (2 martie) și duminică (3 martie), între orele 11.00-19.00, pregătește-te pentru un eveniment de excepție, în cadrul căruia îți poți îmbogăți garderoba cu piese unice, create special pentru tine.

Invitații speciali ai CLOUD NO.9 sunt brand-ul MOON by Dana Rogoz și designer-ul Venera Arapu.

La CLOUD NO. 9, te așteaptă peste 30 de designeri din toată țara, creatori de haine, pantofi, genți, bijuterii, în serie limitată sau unicat. Lor li se adaugă creatori de cosmetice bio, delicaterie, decoratiuni interioare și artiști plastici. Totul pentru a crea decorul unui pop-up store neconvențional, în care poți face cumpărături pe îndelete, în timp ce afli povestea produselor pe care le achiziționezi chiar de la designerii acestor produse.

CLOUD NO.9 este mai mult decât un târg, este un eveniment dedicat bunului gust. Am ales cei mai buni tineri designeri români din domeniile în care își exprimă creativitatea. Printre expozanții care vor participa la CLOUD NO.9 se numără IRENKA, LightSquare, Ciprian Vrabie, LACEN by Irina Gologan, ModaMania, Anda Zota, Ykym Bags, Soap Mill, Iuliana Asoltanei, THEJeweller by Giulia, Potocaliu, Tom Florian, Eneada Bijoux, BeSpoke Department, Happy Bow Ties, Style Money can Buy.

CLOUD NO. 9 este un spațiu interactiv al celor care apreciază calitatea. Vei asista la demonstrații spectaculoase din partea designerilor și a artiștilor prezenți la eveniment. Vei putea vedea cum produsul pe care ți-l dorești se creează sub ochii tăi și vei primi cadouri, din oră în oră, din partea designerilor prezenți la eveniment, în cadrul tombolei CLOUD NO.9.

CLOUD NO. 9 este un proiect susținut și recomandat de Dana Rogoz.

CLOUD NO. 9 este susținut și promovat de ONE.ro, InStyle, perfecte.ro, Zile și Nopți, hypestreet.ro, metropotam.ro, hipmag.ro, veiozaarte.ro, fashionlife.ro, urban.ro, hotcity.ro, Revista Atelierul, anyplace.ro, envy.ro.

Pentru mai multe informații, vizitați www.facebook.com/cloud9magazine

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *