LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Elektro Guzzi live @ CONTROL

de veiozaarte  |  7 februarie, 2012  |  0 comentarii

Joi, 16 februarie, ora 22.00 @CONTROL:

ELEKTRO GUZZI
KHIDJA

Joi, 16 februarie, Control si Forumul Cultural Austriac va invita la un live spectaculos marca Elektro Guzzi, seara fiind completata de Rusu & Flore aka Khidja. Dupa participarea, in 2011, la festivalul Rokolectiv, Elektro Guzzi revin in Bucuresti in cadrul unui turneu de promovare a celui de-al doilea album : Parquet.

Open doors: 21:30
Intrare: 15 lei

Trupa austriaca Elektro Guzzi a captat atentia si admiratia publicului prin sound-ul aparent digital, pe care Bernhard Hammer, Jakob Schneidewind si Bernhard Breuer il produc folosind doar instrumente clasice precum basul, chitara si tobele.

Chiar daca set-up-ul lor este traditional, membrii trupei se transforma in adevarate masini, atat pe scena cat si in studio. Rezultatul este un sound electronic si un show efervescent. Oricat de greu ar fi de crezut, tot ceea ce se aude este un produs analog! Elektro Guzzi nu sunt interesati de explorarea unui peisaj sonor marcat de lungi pasaje minimale de jamming si improvizatii sau de o abordare computerizata a muzicii. Tot ceea ce se aude este produs 100% live. Pentru ei, ceea ce conteaza cel mai mult este structura.

Formata in 2004, trupa a preferat sa astepte 5 ani pentru a-si perfectiona tehnica, inainte de a intra in studio.

In 2011, Elektro Guzzi lansau Parquet, cel de-al doilea album. Parquet este un material discografic plin de nuante, detalii de finete estetica si tonalitati dintre cele mai avantgardiste, dar in acelasi timp este foarte apreciat in zona de techno-clubbing. Fiecare dintre cele 9 piese par sa poarte o amprenta distincta, ce le confera personalitate, ca de exemplu schimbarile hipnotice de beat-uri din „Affumicato” sau ritmul scurt, sacadat din „Absorber” sau efectul de „gated chords” din „Patagonia”.

Desfasurarea de forte din performance-ul trupei Elektro Guzzi plaseaza concertul austriecilor in randul celor mai incitante „must see live acts”.

official site | myspace | facebook

Khidja este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare pe scena muzicii electronice romanesti. Rusu si Flore mixeaza genuri muzicale diverse de la funk, jazz si deep house la disco, iar set-urile lor nu inceteaza sa ne surprinda de la un eveniment la altul.

facebook

Evenimentul este organizat de Forumul Cultural Austriac si Club Control, cu sprijinul Hello Hotels.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *