LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Moonlight Breakfast live @ CONTROL

de veiozaarte  |  12 decembrie, 2011  |  0 comentarii

Control Club gazduieste, miercuri, 14 decembrie,  cea de-a doua editie FRESH URBAN STORIES, de data asta cu cel mai fresh proiect electro al unei trupe care a reusit sa intrige ridicand intrebarea: este sau nu o trupa romaneasca? Este vorba despre Moonlight Breakfast.

Povestea trupei Moonlight Breakfast  a inceput in acest an, in forta: a deschis, in vara, concertul Jamiroquai, pe plaja de la Mamaia; a ajuns pe primele pozitii in topurile alternative cu piesa “Still”, care a stat 6 saptamani in TopShow Radio Guerrilla, pentru ca apoi, cel de-al doilea single “Shout” sa intre direct pe primul loc in top.

Trupa este formata din Bazooka – tobe&clarinet, Gabi – bass&chitara electrica, Andrei (Rotopercutor) – turntable, keys&sampler si Christie – voce, iar soundul abordat este electro imbracat in nuante de soul si funk, “retroelectro” , dupa cum il definesc chiar ei.

Moonlight Breakfast isi va lansa primul album, “Shout”, în primăvara anului 2012, au anuntat membrii trupei, luni seara, la Guerrilive cu Bogdan Serban (Radio Guerrilla)

Mai multe pe www.facebook.com/moonlightbreakfast

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *