LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

ForTheWin, un spectacol de Bogdan Georgescu la Galeria 26 | 13 decembrie, 2013

de veiozaarte  |  9 decembrie, 2013  |  0 comentarii

ForTheWin
un spectacol de Bogdan GEORGESCU
cu Andreea EȘANU Andrei IONIȚĂ Sînziana NICOLA

PROIECT DE ARTĂ ACTIVĂ

CORPORAȚIE vs COMUNITATE //

Intrarea 25 lei – pe bază de rezervare la adresa teatrucomunitar@nullgmail.com sau la 0721 649 746
afis-FTW-parteneri-var1
FOR THE WIN

JOB OPPORTUNITY!!! CERINȚE: Studii superioare // Minimum 2 ani experienţă // Cunoştinte solide (care vor fi testate) // Creativitate // Atenţie la detalii // Capacitate de a lucra în echipă// Abilităţi de relaţionare și comunicare //Persoană proactivă, cu inițiativă. OFERIM: Șansa de dezvoltare personală și profesională // Contract cu carte de muncă pe salariu mediu pe economie // Asigurare în caz de accident // Asigurare în caz de deces // Implicare până la anxietate // Șansa de a ți se spune în fiecare zi că ești un incompetent pentru a te motiva și stimula să be at your best // Lipsa unei vieți personale // Demontarea sistematică a oricărei forme de demnitate // Umilire indiferent de rezultate // Conștientizarea insignifianței propriei tale persoane din toate punctele de vedere // Insomnii // Stress // Frustrare // Și foarte mulți bani.

Despre For The Win

“Ar fi trebuit să fie – ca multe altele – o demascare a alienării din marile companii, ridicând amenințător pumnul (eventual stângist) împotriva efectelor perverse ale capitalismului: dezumanizare, sclavie modernă, idolatria eficienței, funesta agresivitate concurențială. A rezultat, în schimb, o acuarelă despre inconsistența umană. Workaholici care nu mai știu ce-i un week-end liber, angajați devotați trup și suflet firmei, tineri care nu mai au altă viață în afara celei profesionale, ambițioși prinși în vârtejul carierelor – de fapt, simple umbre umane.”
Cătălin Bogdan – Art Act Magazine
ftw image“Acesta ar putea fi un spectacol despre corporatişti şi viaţa lor (nu neapărat interioară). Unora ar putea să le trezească amintiri despre cazul de acum cîţiva ani, al tinerei moarte de prea multă muncă într-o multinaţională. De fapt, ForTheWin e un spectacol despre un anume tip de raportare la propria viaţă şi despre o anume etică. O etică a comunităţii şi comunitarismului, venind din partea unei echipe de artişti care, în ultimii ani, a lucrat preponderent în zona teatrului comunitar şi decide acum să se reinventeze artistic.”
Iulia Popovici – Observatorul Cultural

Vineri, 13 decembrie, 2013, ora 20.00

Galeria 26 (OTA), str. Dr. Staicovici, nr 26

intrare 25 ron, pe baza de rezervare la teatrucomunitar@nullgmail.com sau la 0721 649 746

FB event

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *