LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Just Another Cover Night @ Club A

de veiozaarte  |  6 octombrie, 2011  |  0 comentarii

Pe 12 octombrie, incepand cu ora 23.00, avem o noapte speciala in Club A.

O noapte cu coveruri. Jeff Buckley. Bob Dylan. Kings of Leon. Nick Cave. Leonard Cohen etc. O noapte ce promite interpretarea unor cantece mai putin cunoscute ale unor trupe celebre.

Mihnea este trompetistul si vocalul trupei Luna Amara iar Andrei chitaristul trupei Chilli Familli. Impreuna au pus bazele proiectului „Just Another Cover Night”, concept dezvoltat de Andrei Puiu la Cluj pentru a prezenta publicului si altceva decat hit-uri, fie ele mainstream sau underground.

„E un sentiment amestecat: pe de o parte, e o forma de a-mi prezenta respectul fata de acesti artisti, pe de alta parte, e ca o cautare…Uneori, iti dai seama, ca muzician, ca sunt zone, in tine, ne-explorate, zone ocupate de acesti artisti si de muzica lor. Si, oricat de mult ai incerca, nu vei putea niciodata sa scrii ce au scris ei, sa ajungi la acel fel de profunzime cu care te inconjoara versurile lui Trent Reznor (NIN), de exemplu. Desigur, tu vii cu propria experienta si propriile profunzimi. Dar exista versuri si cantece, ale altora, care iti sunt, cumva, “sfinte”. Mihnea Blidariu

Dupa ce artistii i-au facut inaugurarea la Cluj, proiectul va fi primit si de bucuresteni, care vor avea ocazia sa il vada live pe scena Club A.

Pretul de intrare ramane studentesc: 10 lei.

Durata evenimentului: 23:00 – 01:00

Detalii la www.cluba.ro si pe pagina de Facebook

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *