LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

COFFEENTASY - o expoziţie în pete de cafea

de veiozaarte  |  25 septembrie, 2011  |  0 comentarii

Avem bucuria de a vă invita miercuri, 28 septembrie 2011, de la ora 19:00, la vernisajul expoziţiei COFFEENTASY – desene în cafea de ION ANDREI PUICAN. Evenimentul, organizat de Asociaţia Hermes Bucureşti şi Lev Art Y Line, va avea loc la Galleron Grand Cafe din strada Nicolae Golescu, numărul 18A (în spatele Ateneului Român).

Artistul plastic ION ANDREI PUICAN expune peste 50 de lucrări… în cafea. Într-o îmbinare dintre întâmplător şi imaginar, artistul se foloseşte de petele de cafea drept pretext pentru tablourile pe care le semnează. „Pata de cafea – un accident cotidian banal. Din pete de cafea  s-a născut expozitia Coffeentasy. Aceasta porneşte de la o idee tot atât de simplă: la o ceaşcă de cafea, se întâmplă lucruri minunate şi surprinzătoare, se nasc iubiri şi relaţii, se construiesc punţi de legătură între oameni şi chiar lumi întregi. Undeva, în pata de cafea, aleatoriu împrăştiată pe hârtie, toate aceste faţete se întrezăresc, se regăsesc şi ajung până la noi„.

Expoziţia aduce în prim plan un artist cu o pregatire complexă. Ion Andrei Puican s-a afirmat ca grafician şi în egală măsură, ca regizor de film si televiziune. Proiectele artistice realizate în ultimii ani dezvăluie versatilitatea sa şi surprind atât prin tehnicile de lucru utilizate, cât şi prin sensibilitatea pe care o captează în lucrările sale ce redau momente de viaţă în care fiecare dintre noi ne putem regăsi Astfel, Ion Andrei Puican ne demonstrează că, în cotidianul tumultos, putem supravieţui fără brutalitate, transmiţând mesaje puternice cu ajutorul liniei fine a desenului. (Mai multe detalii despre artist la  www.puican.com.

După o campanie on-line care a durat o lună de zile, timp în care utilizatorii Facebook au putut vedea o parte dintre desene în galeria virtuală DONCAFE, publicul larg va putea admira lucrările ce vor fi expuse în saloanele elegante de la Galleron Grand Cafe, până la finalul lunii octombrie, zilnic între orele 9.00-24.00.

Sponsorul evenimentului: DONCAFE

Parteneri media: ArtAct Magazine, Modernism.ro, Şapte Seri, Veioza Arte, Editura ALL, ALL Cafe, Onlinegallery.ro, 4Arte, Agenţia de cARTE, Vernisaje.ro

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *