LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Alexander Robotnick @ The Model's bday party

de veiozaarte  |  7 septembrie, 2011  |  0 comentarii

Pe 24 septembrie, Madame Pogany te invita la un eveniment dedicat aniversarii The Model, unul dintre cei mai importanți dj români și dintre cei mai reprezentativi peste hotare. Dj setul său va fi completat de Alexander Robotnik aka Maurizio Dami, care revine la București, special pentru aceasta ocazie. Nu va lipsi nici Victor Stancov, dj-ul rezident Madame Pogany.

Alexander Robotnick este unul dintre acei artisti in favoarea caruia cifrele si statisticile functioneaza de minune: peste 30 de ani experienta, zeci, sute de releasuri in toate formaturile si care s-au bucurat de un success deosebit, mii de giguri in toate tarile din lumea asta larga. Sigur, cand spui Robotnick spui Problemes d’Amour, care a influentat zeci de artisti din Liga Mare, cum ar fi Miss Kittin si DJ Hell, care a vandut zeci de mii de discuri si care s-a aflat in coloana sonora a multe filme de pe marele si micul ecran.
Cu toate astea, nici o cifra nu poate da masura charismei extraordinare, si a energiei seturilor sale – o colectie eclectica de italo disco, house si techno care te face sa dansezi cu zambetul pe fata de fiecare data!
Pe 24 septembrie, Madame Pogany il va gazdui pe Alexander Robotnick cu un live set extraordinar, asa cum ne-a obisnuit.

http://soundcloud.com/alexander-robotnick

http://youtu.be/cUrKE_ktTXI

________________________

Daca ai fost la vreo petrecere cu The Model, in mod sigur intelegi de ce este un DJ must-see, sau mai degraba must-hear: are o capacitate extraordinara de a anima orice petrecere de la prima piesa, cu un sound personal inconfundabil si o prezenta remarcabila. Selectia sa muzicala reuseste sa reuneasca piese de elektro pop si de techno industrial cu o naturalete si o coerenta surprinzatoare, lucru de inteles daca ne gandim ca din 1995 The Model colectioneaza casete si viniluri cu muzica electronica, hiphop, si death metal.

The Model este primul producător român care a ajuns să semneze un contract cu două case de discuri de mare prestigiu din Germania ( International Deejay Gigolos din Berlin, cult-label patronat de legendarul DJ Hell, și Traum Schallplatten din Koln ).

Primele sale productii personale, foarte industriale pe atunci, apăreau în 2000 din nevoia de a dezvolta o scenă electro și în România. În 2002, The Model punea bazele proiectului ELEKTRO.CASNICE, care s-a vrut la început o platformă pentru producțiile sale proprii, extinsă apoi la nivel de comunitate de artiști.

”The Model doesn’t just have his own sound – he’s crafting out his own genre: Dark Techno Baroc. Dark because it’s dark; Techno because it is techno; Baroc because it’s vital, alive, huge and highly decorated.”(Tom Wilson)

http://www.myspace.com/themodelelk

http://www.the-model.ro/

________________________

De la primele mixuri de dormitor de acum 4 ani, Victor Stancov a ajuns, in prezent, sa poata spune ca a mixat in cam toate cluburile de profil din Bucuresti si la multe evenimente din tara. Cu un sound inradacinat in Detroit techno, el reuseste sa creeze de fiecare data tripuri melodioase si energice, seturi pline de seva si in care se ragasesc uneori chiar productii proprii.

http://soundcloud.com/victorstancov

Evenimentul începe la ora 23.00.

Intrarea este libera!

Madame Pogany se afla pe Str. Banu Antonache 40 – 44 (Piata Floreasca) Sector 1

 

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *