LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Subcarpati live @ Club A

de veiozaarte  |  30 iunie, 2011  |  1 comentariu

UPDATE: veiozaarte te trimite la concert Subcarpati. Raspunde la intrebarea: „Care e interpretul tau preferat de muzica folclorica?” si ai sansa sa castigi una din cele doua invitatii duble oferite de veiozaarte si Club A.

Muzica de Club A se aude live în fiecare miercuri seară. Pe 6 iulie, începând cu ora 23.oo, te invităm la un concert marca Subcarpați,

Trupa Subcarpati s-a înfiintat in 2010, odată cu lansarea primului album care îi poartă numele.

Albumul Subcarpati a fost lansat pe pe site-ul oficial http://subcarpati.com/, proiect muzical la care au participat Bean (Şuie Paparude), Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu şi DJ Limun.

Noutatea pe care o aduce albumul constă în temele şi subiectele pieselor, pentru că sunt amintite momente istorice precum cel din 1989 ( „Când a fost la ’89”), iar stilul abordat este un amestec de hip-hop cu influenţe din folclorul românesc.

Mesajul lui Bean şi al celorlalţi artişti implicaţi în realizarea albumului, dintre care îi amintim pe DJ Limun, Mara şi Omu Gnom, este următorul: „Asta e muzică şi poezie, e manifest. Hip-hop-ul reprezintă onoarea, demnitatea, bunătatea, înţelepciunea, valorile familiei, dragostea faţă de aproape, anti-rasismul, gândirea… gândirea activă etc.”.

Piesa „Când a fost la ’89” are deja un videoclip, în care apare Bean şi la care au lucrat Florin Câmpeanu, Mircea Zanian şi alţii.

Albumul poate fi descărcat de pe http://subcarpati.com/, unde poate fi vizualizat şi clipul „Când a fost la ’89”.

În luna iunie 2011, Subcarpați a lansat, la Street Delivery, al doilea albumm, de data aceasta, o compilație Culese din Cartier” este primul volum al șirului de compilații care scoate la suprafață  folclorul românesc, într-o lumină modernă. Folclor, cules din casele și cartierele românilor, pe care 15 producători de renume din muzica românească, precum matze, Silent Strike, Undoo, Injektah, Dribbler, Danaga, Gojira, și alții l-au conectat la ritmurile actuale. Albumul poate fi descărcat, de asemenea, de pe http://subcarpati.com/culesedincartier.

Intrare studențească: 10 lei.

Durata evenimentului: 23.00 – 01.00

Detalii la www.cluba.ro şi pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/ClubA.Bucuresti

EVENIMENTE

Un răspuns la “Subcarpati live @ Club A”

  1. Daniel Uruc spune:

    ” TREI PARALE „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *