LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Invitatie la Venetia

de veiozaarte  |  8 mai, 2011  |  0 comentarii

Fa primul pas pe covorul rosu de la Venetia!

Dragul nostru cinefil, Noul Cinematograf al Regizorului Roman te invita sa iei parte la organizarea celei de a doua editii a „27 Times Cinema” din cadrul prestigiosului Festival International de Film de la Venetia (31 august-10 septembrie 2011). Daca ai intre 18 si 25 ani si esti un mare iubitor de cinema, ai toate sansele sa faci parte din juriul tanar al festivalului, sa petreci 10 zile de vis in cel mai frumos oras din lume,… sa vezi o multime de filme bune si sa-i cunosti pe cei mai mari actori, regizori si oameni de film de pe planeta!

Lansata cu mare succes în 2010, în parteneriat cu „Zilele Venetiei” (Giornate degli Autori) si Parlamentul European, aceasta initiativa reuneste 27 de tineri cinefili din statele membre ale Uniunii Europene.

Daca vrei sa fii unul dintre acestia, trimite-ne pe email sau prin posta, pana la data de 22 mai, un CV scurt (in limba engleza), o scurta declaratie (10 linii max.) in care sa descrii motivele pentru care ar trebui să te consideram cel mai potrivit pentru aceasta oportunitate, precum si o descriere (5 propozitii max.) a 3 scene din 3 filme recent vazute la noi la cinema.

Odata ajuns la Venetia, vei fi cazat in una dintre cele mai frumoase locatii din oras de la malul marii, vei avea acces prioritar la toate proiectiile din cadrul festivalului, vei lua parte la mese rotunde, discutii şi dezbateri cu realizatori de film, vei avea ocazia sa scrii pe blogul festivalului, sa scrii o carte postala pentru site-ul web Europa Cinemas si cea a partenerilor lor de mass-media si nu in ultimul rand, sa decizi carui film din cadrul „Zilele Venetiei” vrei sa-i acorzi marele premiu al acestei sectiuni din festival.

Rezervarile, costurile de cazare si de calatorie pe durata evenimentului sunt incluse in aceasta invitatie.

Participantii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 – 25 de ani, sa cunoasca bine limba engleza (citit, scris si vorbit) pentru a fi in masura sa contribuie pe deplin la discutii despre filme si sa scrie texte pentru blog-ul special creat pentru juriul tanar al festivalului. Toate textele pe care le trimiteti trebuie sa fie scrise in limba engleza.

Trimite pe email la: dana@nullncrr.ro, catalinaharabagiu@nullgmail.com sau prin posta: Str. C.A.Rosetti, nr. 25, apr. 6, sector 2, Bucuresti

www.ncrr.ro

 

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *