LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

TEDxYouth@Bucharest – New World Order

de veiozaarte  |  25 aprilie, 2012  |  0 comentarii

InCUB anunta un nou eveniment TEDxYouth@Bucharest.

Vineri, 11 Mai 2011 incepand cu ora 9:00 la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu va avea loc conferinta TEDxYouth cu tema: Noua ordine mondiala!

TEDxYouth@Bucharest – New World Order isi deschide usile catre un numar de 200 de spectatori, care vor intra in universul ideilor ce merita impartasite si, inspirati de catre vorbitorii conferintei, vor intelege procesul de schimbare radical prin care universul nostru trece in prezent. Vor descoperi o lume in care pasiunile construiesc vieti si cariere stralucite, iar ambitia este singura regula a jocului.

Va invitam sa va imaginati aceasta lume noua alaturi de tineri arhitecti, artisti, antreprenori, sportivi, o lume in care vechile modele de reusita sunt date uitarii, inlocuite fiind de curaj si inovatie. In aceasta primavara TEDxYouth@Bucharest va starni curiozitatea si va provoca inteligenta prin prezentarea unor perspective, idei si abordari noi.

Inregistrare

Ne selectam participantii la eveniment conform formularului de aplicare pe care il puteti gasi on-line pe http://www.tedxbucharest.ro/inscriere/

Taxa de participare la TEDxYouth@Bucharest 2012 este de 30 USD

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati www.tedxbucharest.ro si www.facebook.com / TEDxBucharest.community

Experienta TEDxBucharest va include:

Deja celebrele prezentari TED de 18 minute plus muzica, comedie, discutii, video-uri interesante si alte surprize,

Compania a 200 de tineri curiosi si deschisi, care au experienta in diferite industrii si domenii,

O seara captivanta, si alte activitati

Conversatii interesante, intre participanti si invitati,

Un joc interactiv pregatit special pentru editia TEDxYouth@Bucharest 2012 de prietenii nostrii de la www.lifeaafterwork.ro

Lista vorbitorilor la TEDxYouth@Bucharest 2012.

Primavara aceasta ii vom asculta printre altii pe Kinda Geza (snowboarder), Hamid Nicola Katrib (architect, designer, pictor), Razvan Eremia cunoscut ca Deliric1 (hip-hop artist) Calin Bucur (antreprenor). Pentru lista completa si biografiile lor detaliate va rugam vizitati: http://www.tedxbucharest.ro/category/speakers

Parteneri: Grolsch, Anagrama, Stage Expert

Organizator

InCUB : O echipa de tineri dinamica, independenta, neafiliata politic, prompta in a-si impartasi ideile si experienta.

Suntem un centru de informare care pune la dispozitie cunostinte din următoarele domenii: Arhitectură şi proiectare +Arta + Cultură + Economie + Mediu + Sanatate + Media + Ştiință şi tehnologie +Securitate. De la deschiderea sa, InCUB are aproape 1000 de membri activi, tineri care provin din medii diferite, cu interese şi experiente diverse.

Misiunea noastra este de a crea proiecte de impact si durabilitate, cu, şi pentru tineri profesionisti din dintre cele mai diverse arii de activitate. Suntem susținători ai tinerilor şi ai impactului pe care îl pot avea asupra societății de astăzi, în România, în Europa şi în lume. Prin intermediul proiectelor noastre vrem sa schimbam mentalitatea generală cu privire la tineret, pentru că suntem convinsi că generatiile noi pot crea un viitor mai bun.

Mai multe detalii depre cine suntem si ce proiecte dezvoltam gasiti pe www.incub.ro

Despre TEDxBucharest

In spiritul “idei care merita impartasite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platforma de evenimente locale, organizate independent, ce aduna oameni care sa impartaseasca o experienta tip TED. Evenimentul nostru se numeste TEDxBucharest, unde x = eveniment TED organizat independent. TEDxBucharest este un eveniment non-profit organizat voluntar de o echipa de tineri profesionisti.

Despre TED

TED este o organizatie non profit devotata ideilor care merita impartasite. A Inceput acum 25 de ani ca o conferinta de patru zile tinuta In California si a ajuns astazi o conferinta globala care anual invita liderii lumii sa-si prezinte ideile in 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numara si Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende, Gordon Brown.

Despre Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu

Situata in vecinatatea familiarului parc Gradina Icoanei, Sala Toma Caragiu, este cea de-a doua sala a Teatrului Bulandra ce a fost renovat sub indrumarea arhitectului Octavian Neculai. Considerata a fi cea mai frumoasa sala de teatru din Bucuresti, Sala Toma Caragiu ofera o atmosfera cocheta pentru 230 de persoane. Pentru mai multe informatii privind programul pieselor si al tuturor activitatilor din teatru, va rugam sa vizitati www.bulandra.ro/ro/sali

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *