LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

The Bug + Mc Flowdan and Chasing Shadows

de veiozaarte  |  1 mai, 2011  |  0 comentarii

Sâmbătă, 7 mai, începînd cu orele 22.00 la Atelierul de Producție.

Bilet: 20 Ron până la orele 00.00 / 30 Ron după orele 00.00

Eveniment organizat de Ginger Group și provocat de Grolsch, Proud Sponsor of the Experimentalist.

Line-up:
Warm up – Mighty Boogie [TM – DnB, Dubstep, Dub, Reggae]

The Bug + Mc Flowdan [UK – Dubstep, Grime, Electronica]

Chasing Shadow [UK – Dubstep, Grime, Electronica]

After party – Mighty Boogie + Dani – DnB embraces Dubstep / After party

Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=158306127562998

The Bug [UK / Grime, 2step, dubstep, electronica]

Kevin Martin aka The Bug face muzică de 20 de ani, activînd în diferite proiecte muzicale. Cu influențele din techno, grime, electronica și hip hop, The Bug există pentru a face muzică cu un bass care solicită la maxim orice sistem de sunet. Atenția către bass a fost cel mai bine observată pe piesele lansate la label-ul lui Aphex Twin – Rephlex Records, dar și la label-uri precum Hyperdub, al celor de la Kode9. În prezent The Bug este artist semnat Ninja Tune.
Anul acesta The Bug a lansat un EP intitulat “Infected” unde găsim colaborări cu Roots Manuva și Hitomi dar și remixuri semnate Autechre și Scratcha DVA.
The Bug va fi prezent la București împreună cu MC-ul, Flow Dan.

http://www.myspace.com/thebuguk
http://www.myspace.com/rolldeep1

Flow Dan [UK / Jungle, Grime, Dubstep]

Flow Dan (Mark Viera) este un MC de 29 de ani din East London care a început ca Jungle MC la sârșitul anilor ’90. Flow Dan este membru fondator al trupei Roll Deep și Cemetary Warriors, și mai face parte și din grupul Pay as you Go.
Primul său success de UK Top 20 a venit odată cu piesa FWD Riddim care a primit numai critici positive plus un havy rotation la BBC.

http://www.myspace.com/rolldeep1
http://www.myspace.com/rolldeepofficial
http://www.myspace.com/payasugo
http://www.myspace.com/cemiterywarriors

Chasing Shadows [UK / Grime, Dubstep, Electronica]

Chasing Shadows este unul din numele ce promit cel mai mult pe scena de grime și dubstep. După excelentul remix la “It was written” al lui Damian Marley, duo-ul a lansat o serie de releasuri pe vinil precum Dream On / Boom Boom Bass, Ill / Amirah, Dr. Sin / The end

http://www.myspace.com/chasingshadowsmail

Mighty Boogie [TM / Dubstep, DnB, Hip Hop, Turntableism]

Haidu Bogdan sau MIGHTY BOOGIE a început să pună muzică pentru public în 2005. Pasionat de muzica reggae a anilor 70 ,80 și 90, împreună cu Injecta și General Trix pun bazele primului soundsystem din Romania FYIAH BURN SOUND. Combinînd într-un mod unic genuri precum reggae ,dance hall, jungle și drum and bass I propulseaza pe scenele interne cat si international in tari precum Ungaria,Bulgaria,Polonia,Serbia.
Mighty Boogie a fost prezent la cele mai impotante evenimente de drum and bass si dubstep din tara precum TM BASSE,ARENA DNB,SUMEMR BREAK. Boogie este și organizatorul evenimentelor SUB LAB si DIGITAL RUSH evenimente ce au loc lunar in Timisoara.

http://www.myspace.com/mighty1boogie
http://soundcloud.com/mightyboogie

Dani [B / Dub, Roots, Reggae, Dubstep, Grime]

 

Dani a început activitatea muzicală în 2004 la Craiova. De-a lungul timpului în seturile sale şi-au facut loc, pe lângă breakbeat, drum and bass, dubstep şi piese de din zona UK dub, roots reggae, grime şi ragga-jungle. Cu un respect pentru toate genurile muzicale, Dani şi-a găsit locul în segmentul electronic.

În 2008 începe şi producţia muzicală astfel fiind lansat, la sfârşitul anului, primul remix drum and bass “Nneka – Suffri (dani overdub dnb refix)”. Din 2009, numele său apare pe afişele party-urilor din Bucureşti şi din ţară – Fabrica, Baraka, Elephant Pub, Suburbia, Goblin, Ground Zero, One Love, Reggae pon di Hills, Iarmaroc, Summer Jam şi Arenele Romane sunt o parte din locaţiile unde a pus muzica, împărţind scena cu artişti precum: NERO, Vibronics, Mungo’s Hi Fi, Mc Soom-T, Tippa Irie, Electrosoul System.

În prezent, seturile sale sunt predominate de dub, roots reggae, dubstep, bassline şi jump up.

Have a little faith!


EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *