LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Sonic Boom 5 @ CONTROL

de veiozaarte  |  3 mai, 2011  |  0 comentarii

Saptamana viitoare editia a 5a Sonic Boom se muta, in mod exceptional,  marti ….urmand ca pentru miercuri 11 sa va pregatim o alta surpriza.
ArtVault si Club Control prezinta Nava Spatiala la a 5a  editie Sonic Boom – The New Composers – serie de evenimente dedicate noutatilor in muzica romaneasca alternativa, de la indie la electronic si de la postpunk la dub si idm.
Pretext de explorari intergalactice, Nava Spatiala e rezultatul sonor al intalnirii dintre Claudiu Chihaescu si Miron Ghiu. Ca intr-un experiment greu de clasificat in termeni traditionali, Nava Spatiala se joaca de-a dronologia ambientala folosind atat sunete gasite in natura, pe care le deteritorializeaza pana la alienare, cat si magia sintezei digitale. Trip-ul propus de cei doi e intens si variaza de la exploatarea dubby a cate unui element exotic pana la suprasaturarea cu noise a pauzelor strategice. Cu mintile-n alte galaxii, Claudiu si Miron isi completeaza reciproc fanteziile aritmice bine condimentate cu idm sculptural si imprevizibil, lasand intamplarea sa-i poarte, cu warp-fara-numar, prin universuri neatinse.
Bucati din ce inseamna Nava Spatiala gasiti la link-urile de mai jos.

http://soundcloud.com/clack-2 

http://soundcloud.com/miron-ghiu-2

http://soundcloud.com/miron-ghiu

Intrare libera.
Un proiect ArtVault si Club Control.
Performance-ul Nava Spatiala incepe la ora 22.00 si dureaza aproximativ 70 de minute. 
Parteneri media: Radio Guerilla, Green Channel, Bestmusic.ro, Feeder.ro, Avec.ro, Tillate.com, Metropotam.ro, iConcert.ro, Port.ro, Kudika.ro, Afterhours.ro, Liternet.ro, Onlinegallery.ro, GhidBucuresti.ro, Thegig.ro, Bucharest-guide.ro, evenimente-bucuresti.rosofresh.roalternativ.ro,hypestreet.ro,hipmag.roundeies.eupubbing.ro, Urban Things blog, Reteaua Literara, revista TimeOut Bucuresti, Revista Cioburi, Asociatia Paspartu

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *