LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Food & fun la Piua - 28 de ateliere pentru copii și părinți

de veiozaarte  |  21 septembrie, 2016  |  0 comentarii

Săptămâna trecută vă povesteam despre târgul care e mai mult decât un târg: Piua! Sigur, pe partea de shopping alternativ vom pleca garantat cu portofelul mai ușor, însă adevăratul motiv pentru care merită să ieșim din casă, cu cei mici cu tot, este programul de activități extra. Faceți rezervări, ne vedem acolo!

INTRARE GRATUITĂ

24-25 Septembrie | La Impact Hub Unirii | str. Halelor, nr.5. Langă DM Unirii

Eveniment Facebook.

poster-afis-program-ateliere850

Brunch gourmet de weekend, cu Beautyfood & Friends

Din meniul Beautyfood, e suficient să menționăm tortilla cu brie, mere & nuci. Yumm! Cere apoi o limonadă caldă cu măr copt și plimba-te pe la deserturi: prăjituri raw fara zahăr, ciocolata cu martipan, smoothie-uri fresh si tocmai zambești fara motiv!

Portret de familie cu maimuțăreli, via Ninina & Amelie Photo Booth

Intrați în cabina Amelie și strâmbați-vă cât puteți de tare! Puneți pozele pe frigider și amintiți-va cu drag de Ninina și Amelie, cele două branduri deștepte ale unei familii tinere de antreprenori fun, fun, fun! Fugăriți și fotografa Piua: când o prindeți, vă schimbă sigur poza de profil!

Tombolă cu “Multumim!” și 50 de cadouri de designer

Tombola cu “Multumim!” e modul Breslo de a mulțumi tuturor celor ce susțin brandurile alternative. Cele 50 de cadouri surpriză sunt donate chiar de către expozanți. Cumpără ceva, trage un bilețel și vezi cu ce mai pleci acasă!

26 de ateliere, cursuri și spectacole, pentru părinți și copii

Fun, geeky, hippie sau crafty. Artă, știință și joacă la un loc. Studiați-le pe toate sau veniți complet nepregătiți, gata să fiți surprinși. Faceți rezervări, dar nu vă speriați dacă nu mai aveți loc; Găsiți sigur ceva de făcut la orice oră! Program complet pe pagina evenimentului Facebook.

espre seria de evenimente Piua

Piua! este primul târg alternativ pentru copii din București. Creat ca răspuns la oferta existentă, Piua! a fost creat pentru brandurile inteligente, alternative, care respectă sensibilitatea și puterea de înțelegere a celor mici și refuză să adere la clișeele mass market ale pieței pentru copii. Piua oferă publicului bucureștean o alternativă cu substanță în designul românesc de calitate, dar și în proiecte independente din zona tech, STEM & edu.

Despre organizatori – Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 140 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 170 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Cu sprijinul

Magic FM Romania si Revista BABY

Și suportul media al

UrbanKid.ro, Centrul de Parenting, Copilul.ro, Qbebe, Pap Tot, http://mamadeprofesie.ro/, Totul despre mame, Clopotel.ro, SuntParinte.ro, Mamicamea.ro, GOKID.ro, utilecopii, KidSpots, Shakespeare School  •  Revista AVANTAJE, DivaHair.ro, Garbo.ro, Karena,Petocuri.ro, clickpentrufemei, mayra.ro, Kudika.ro, Tonica, Catchy  •  SapteSeri, Metropotam, IQads, Smark, Veioza Arte, COOPerativa Urbană, FEEDER.ro, Mixtopia,9AM.ro, Modernism Punct Ro, Zile si Nopti Bucuresti, Revista Bulevard,VinSiEu.ro – Evenimente din Romania, getlokal.ro, Orasul Meu

Lovingly blogged by

Minicălătorii.ro, Frici de mămici, Printesa urbana, Ruxandra Luca, Cristina Otel, RalucaLoteanu.ro – Suflet de mamica, Educaţie cu dragoste, Şi blondele gândesc, Blog in Tandem, Happytude by Oana Botezatu, Calea Lactee, Alexisme

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *