LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Concert de muzică de basm, „Liniștea Cuprinsurilor”, cu Daniel Dorobanțu

de veiozaarte  |  9 septembrie, 2015  |  0 comentarii

În data de 18 octombrie va avea loc un concert de muzică de basm, intitulat „Liniștea Cuprinsurilor”, susținut de artistul local Daniel Dorobanțu (Thy Veils).

Publicul timișorean este așteptat între orele 14:00 și 22:00 la Biserica Romano-Catolică „Elisabetin” din Piața Bălcescu. Accesul este liber.

Daniel Dorobantu - Linistea Cuprinsurilor
Daniel Dorobanțu este fondatorul ansamblului muzical Thy Veils, fiind un puternic pionier în domeniul muzicii ambientale românești. Daniel este singurul român cu o lucrare de artă digitală în colecția prestigiosului Ars Electronica Center Linz. De asemenea, Daniel a participat la evenimente dedicate artei digitale, precum Future Perfect (Cluj-Napoca, 2009), Experiment Sintetic G (Arad, 2009), Spacelove (Timișoara, 2008), Anamorphosis (Timișoara, 2008) și Oicumena (Timișoara, 2005).

Anul acesta Thy Veils a reprezentat Timișoara la festivalul Sziget de la Budapesta, pentru a doua oară consecutiv în data de 15 august.

Evenimentele Thy Veils sunt spectacole audio-vizuale care transportă publicul spre adâncurile insondabile ale înțelegerii empatice și contemplative.

Daniel Dorobanțu semnează scenariul audio-vizual al concertului de basm și promite să surprindă cu un nou show de lumini și proiecții video. În ziua evenimentului el va sărbători 20 de ani de carieră precum și ziua de naștere. Pentru el Biserica „Elisabetin” reprezintă un simbol al initierii ca artist, fiind locul în care și-a petrecut o mare parte din copilărie.

Mai multe detalii aici.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *