LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Spring Sparkles Saturday Party @ LENTE

de veiozaarte  |  10 aprilie, 2011  |  0 comentarii

Pentru 16 aprilie, am pregatit un eveniment informal, adresat tuturor celor care au asteptat primavara si deschiderea terasei Lente cu sufletul la gura.

Va invitam sa celebram impreuna primavara, intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, cu soare si zambete efervescente, intr-o sambata dupa amiaza pe terasa noastra.

Incepand cu ora 16:00, vom putea comanda vin spumant Rhein Extra Brut si Rose si vom primi din partea casei capsuni cu frisca si ciocolata. In parteneriat cu vinul spumant, vom putea servi o serie de gustari/tapas potrivite pentru vinul spumant. Puteti comanda oricand preparatele voastre preferate din meniul a la carte.

Usor-usor, inspre seara, incalziti de vinul spumant, ne pregatim pentru party, trecand de la melodii vechi romanesti prin jazz standards la electro jazz pentru ca mai tarziu sa ne incingem calcaiele pe funk si groove sau alte sound-uri si ritmuri pregatite pentru party. Nu plecam acasa decat tarziu in noapte, cand terminam vinul spumant, capsunile si frisca.

De vrei doar sa savurezi de pofta numai un pahar de vin spumant cu capsuni delicioase, esti bine venit. De vrei sa servesti un pranz lenes, acompaniat de un chardonnay bine frapat, te invitam sa iti aduci si prietenii. Iar daca vrei sa ramai pana tarziu in noapte, te rugam sa te grabesti si sa ne confirmi participarea.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *