LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

ARTA LA PERETE #12

de veiozaarte  |  8 noiembrie, 2011  |  0 comentarii

JOI – 17 NOIEMBRIE – ARTA LA PERETE #12

OtherSide Club / cu Adina Zorzini

Seria prezentarilor / dezbaterilor interactive pe tema artei contemporane in Romania revine in OtherSide sub umbrela aceluiasi curator – Adina Zorzini.

CĂLIN DAN – FROM THEORY TO PRACTICE

Calin Dan, nascut in 1955 in Arad, este una din figurile de referinta ale lumii artistice contemporane romanesti. Locuieste in Amsterdam de mai bine de 15 ani iar portofoliul sau a atins venerabila varsta de 35 de ani. Artist polivalent, critic de arta, curator si teoretician; fondator al grupului subREAL, fost director al Centrului Soros pentru Arta Contemporana din Bucuresti, promotor al primelor evenimente de arta media in Romania, prezent in cele mai importante expozitii internationale – Bienala de la Venetia, Istanbul Biennal, Manifesta 1 -, autor proiectului / instalatiei – Happy Doomsday! expusa in Museumquartier in Vienna, in ZKM-Karslruhe sau la Rotterdam Film Festival. Am enumerat doar 1% din implicarile sale de-a lungul timpului.

Pe scurt, unul dintre cele mai relevante personaje pe scena artistica post-Decembrista si un pionier al new-media arts. Stam de vorba cu el in OtherSide, Joi, 17 Noiembrie 2011 incepand cu ora 20:00.

Intrare libera.

 

www.expirat.org

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *