LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

ABATOR INDUSTRIES  concert-concept 

de veiozaarte  |  20 martie, 2012  |  0 comentarii

Pentru prima data cand acest colectiv muzical urca pe scena, in aceeasi seara, cu doua dintre proiectele sale: Club FABRICA si ABATOR INDUSTRIES va propun o dubla experienta

LOUNGERIE II – loungerious punky jazz si TUNESINNAOURHEADS – post-rock fusion 

joi, 29 martie, ora 21.oo la CLUB FABRICA din Bucuresti. 

ABATOR INDUSTRIES este numele colectivului format din 9 instrumentisti care mustesc din viata underground a Bucurestiului. 

Grupul muzical s-a coagulat prin experimentele de laborator ale unor indivizi care fac muzica impreuna din prietenie, dar si din nevoia lor de a interactiona altfel decat prin repetitiile tipice, cu trupa, intr-o sala.

ANDREI BUCURECI – spoken word
ANDREEA TINCEA –  voce
CATALIN LUNGU – chitara si voce
DAN MICHIU DINESCU – chitara si sunete
ALEXANDRU RADUT – chitara
DORU BOERIU – bas
DANILE ILIESCU – tobe
COSMIN GABAR – tobe
RAZVAN GABAR – pian

Orice experienta propusa de acest grup are in primul rand scopul de a disloca masiv energiile blocate din capetele celor care produc muzica si ale celor care asculta muzica. Fara sa pretinda nimic sub forma paradigmelor filosofice, toti cei 9 membri ABATOR INDUSTRIES cred in muzica de dincolo de strategii de marketing, rating, nisare de public si catalogare.

Datorita faptului curios ca… in Bucuresti, Romania, poti inca sa fii independent si poti sa ai destul control asupra imaginii si “sound-ului” tau, ABATOR INDUSTRIES au creat mai multe proiecte muzicale, cu dominante diferite impuse de personalitatea centrala a fiecaruia dintre ei:

LOUNGERIE II – loungerious punky jazz

TUNESINNAOURHEADS – dub funk indie rock dancehall party

UĂLVĂRIN VS. SEIBĂRTUT – noise experiment

THE SHAPE OF MOOMBHATON – spoken word dub literature & electronic sound

ABATOR INDUSTRIES sustine publicul pasionat de sunet, cu o reala nevoie de provocari muzicale. La orice intalnire cu LOUNGERIE II sau TUNESINNAOURHEADS esti invitat sa vii cu mintea deschisa si sa iti lasi acasa etichetele. Fie ca ii intalniti in proiecte de vision and sound, fie ca va propun jam sessionuri de punk-jazz, fie ca va invita sa asistati la concerte sustinute la cele mai incoerente ore… scopul ABATOR INDUSTRIES este sa va poarte DINCOLO DE CEEA CE STIATI CA PUTETI FI. Invitatia este: intra la concert si ti se va oferi o calatorie!

CLUB FABRICA si ABATOR INDUSTRIES va propun experiment sonor, sensuri electrice, concept in forma si muzica fara muzicalitate cu

LOUNGERIE II si TUNESINNAOURHEADS


EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *