LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Just Another Fashion Fair

de veiozaarte  |  11 iulie, 2011  |  0 comentarii

Pentru ca vremea ne-a trimis acasa la ultima editie JAFF, am decis sa ne remontam si sa ne revedem la o data mai prietenoasa meteorologic. Care a ramas sambata, 16 iulie, conform cu soarele si gradele din termometru.

Cocktailuri efervescente, dulciuri de-ti bati copiii, reviste si muzici de energizare, moda si frumusete, plus concursuri unul si unul – toate te asteapta la O.A.R. sambata asta!

BRANDSTALK premiaza un designer cu o sedinta foto profesionala pentru ultima sa colectie, asa ca vino si voteaza-ti favoritul la targ!

Degusta bunatati slow food by Absolutely Tasty si Omnivore’s Dilemma

MioBio te provoaca la relaxare cu produse cosmetice bio, ORLY iti coloreaza unghiile, iar LA BIBLIOTHEQUE te rasfata cu premii la spa si salon.

BIPOLAR iti face cadou o pereche de pantaloni chic, iar imbracamintea si accesoriile HYPE vin de la ALINA ENE, MODAMANIA, GABRIELA URDA, AnTanTe, OANA LAZAR si BUYHAND.

Rasfoieste DECAT O REVISTA la umbra visinilor si bea un cocktail moka la Happy Hour.

Coloana sonora e asigurata de Penelope Pope (experimental/electronic)/RO si SHARKY (ripstyle)/RO

JAFF – just another fashion fair …NOT! este un fashion & crafts fair focusat pe promovarea tinerilor designeri si artisti underground din Romania, organizat de www.hypestreet.ro. La JAFF gasesti imbracaminte si obiecte unicat sau in serie limitata, ale tinerilor designeri locali, delicii culinare, carte, reviste si muzica live. Aflat la a treia editie, JAFF by Hypestreet.ro

Sponsori: Gradina OAR, Brandstalk, ORLY, MioBio, La Bibliotheque, BIPOLAR, Absolutely Tasty

Parteneri media: PeTocuri.ro, Vickipedia.ro, Hipmag.ro, veiozaarte.ro, oitzarisme.ro, Revista Atelierul, Artclue.net, Neaparat.ro, TATAIA, Decat o Revista

16 iulie 2011

Gradina OAR (Arthur Verona, 19)

12.00-21.00

Intrarea libera

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *