LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2015

de veiozaarte  |  16 noiembrie, 2015  |  0 comentarii

„Noptea Devoratorilor de Publicitate”, un spectacol prezentat de Citröen şi susţinut de Republika, va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie 2015 începând cu ora 21.00, la Berăria H din Bucureşti. În deschiderea proiecţiilor va concerta Simona Radu, iar show-ul va fi animat de Tiberiu Popovici MC.

NDP-Afis-sigle-13.11.2015-850

Formatul spectacolului, cunoscut deja de publicul de gen, cuprinde 4 calupuri cu spot-uri publicitare generaliste, prezentate în premieră publicului din România, înscriindu-se astfel în sfera occidentală a evenimentelor de acest tip, tonul fiind dat de deschiderea mondială de la Paris.

„Pentru al treilea an consecutiv, Republika asigură comunicarea digitală a unuia dintre cele mai aşteptate evenimente româneşti din lumea advertising-ului: Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Ca în fiecare an, agenţia noastră a venit cu un concept simpatic pentru site-ul evenimentului, construit, de această dată, în jurul Devoratorului, mascota înfometată după spoturi,” a declarat Justin Kadima, General Manager Republika.

În 1973 când Jean Marie Boursicot, pe atunci un puşti de 10 ani, fascinat de reclamele văzute la televizor şi în sălile de cinema, a început să colecţioneze casete cu filme şi spoturi publicitare. Consecvent pasiunii sale, el este astăzi menţionat în Cartea Recordurilor drept cel mai important colecţionar de spoturi şi reclame din lume, deţinând peste 800.000 de spoturi.

„Ca producător general al evenimentului am organizat prima ediţie în 1995. Am văzut succesul spectacolului în Franţa şi am hotarât să risc aducând un spectacol unic în România. „Noaptea Devoratorilor de Publicitate” se reinventează în ultimii trei ani cu sprijinul agenţiei Republika, ei susţinând campania de promovare a evenimentului prin rebranding-ul site-ului www.devoratori.ro.” declară Dan Chişu.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro,  în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.

Sponsorii evenimentului sunt Citröen si Silva

Parteneri: Romania TV, Europa FM, 220.ro, b365.ro, iqads.ro, smark.ro, orasulm.eu, urban.ro, Calendar Evenimente, cinemarx.ro, cinemagia.ro, cinefan.ro, veiozaarte.ro, modernisn.ro, vinsieu.ro. presainblugi.ro, sensotv.ro, tonicatv.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *