LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Ich Clown @ Club Wings

de veiozaarte  |  1 martie, 2012  |  0 comentarii

  • Marti 6 martie ora 20:00, Club Wings, Strada Mihai Eminescu 127

-Intrare: 15 lei–

ICH CLOWN este o piesa de teatru inspirata de o poveste reala, despre gasirea unui echilibru in afara zonei obisnuite, care te-a crescut si pe care o intelegi. Autorii textului au ales sa isi scrie si apoi sa isi joace propria poveste pornind de la o situatie in care au fost confruntati cu decizia de a pleca din Romania. Rezultatul este un spectacol ca viata, plin de imprevizibil si situatii amuzante.

Adi e un tânăr actor român fără job, bani sau proiecte pentru viitor. Traiește într-o fostă agenție imobiliară, inchiriată în București. După ce prietena lui îl părăsește pentru că nu are “nimic sigur”, Adi se decide să facă ceva pentru a-și schimba viața. Împreună cu prietenii săi William și Dragoș, face un plan de a pleca prin Europa, îmbrăcați toți trei în clowni.

“Spectacolul ICH CLOWN este primul eveniment din cadrul platformei SCRIE DESPRE TINE, in cadrul careia ne propunem sa documentam vietile oamenilor din Romania actuala. Dupa spectacol, vom lua legatura cu cei interesati sa participe la un atelier de scenaristica: vrem sa oferim un frame normal si relaxat in care oamenii sa isi poata povesti experientele.” (Vera Ion)

Mai multe detalii despre piesa

Mai multe detalii despre platforma SCRIE DESPRE TINE

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *