LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

RESTURI / RESTUL

de veiozaarte  |  6 ianuarie, 2012  |  0 comentarii

Ce-am strâns din Valea Cascadelor: o adunătură de amintiri dintr-o piată prin care au trecut de toate, de la struti imensi la turnuri Eiffel, de la mici la surubelnite si de la biciclete la remedii naturiste. Pe traseul obiectelor de la un proprietar la altul intervin cei care o strâng din diverse colturi ale vietii.

Câtiva fac asta de vreo 20 de ani încoace, unii vin pentru o vorbă cu colegul de lângă, altii doar pentru bani de buzunar. Obiectele se cer mutate dintr-un prezent într-altul, indiferent de starea vremii, inlocuite mereu de noul care nu lasa loc pentru trecut. Impins inafara circuitului comercial restul isi cauta un refugiu.

Piata devine o bursă si un muzeu improvizat de resturi si piese de colectii, care arhivează o istorie personală a proprietarului si una comună, prin memoria obiectelor ca oglindă a timpului.

O instalatie cu fotografii, portrete, sunet, obiecte din târg si o carte cu monografia vizuală a locului. Adunätori: Sorina Vazelina, Lidia Neagu, Grigore, Ada Musat, Alexandru Dan, Saint, Lucian Bran, George Enache, Diana Bobina. Invitati: Nicu Ilfoveanu si Octav Avramescu.

RESTURI / RESTUL

11-28 ianuarie
Atelier 35
Selari, 13
Deschiderea: 11 Ianuarie, ora 19.00

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *