LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Urban Explosion Festival la Romexpo

de veiozaarte  |  17 august, 2015  |  0 comentarii

Pregateste-te! Cele mai cool sporturi si happeninguri de cultura urbana te asteapta la Urban Explosion Festival

Iti place sa faci salturi complicate? Nu lasi placa de skateboarding nici macar o zi acasa, rolele sunt pasiunea ta, iar bicicleta este obligatorie in astfel de vremuri? Atunci nu mai exista niciun dubiu, trebuie sa vii la Urban Explosion Festival!

Intre 4-6 septembrie, esti invitat la cel mai tare festival urban din Romania, care te asteapta cu competitii si demonstratii irezistibile.

Urban-Vizual--final_3.08.2015-810

Trei zile de eveniment in care vei lua parte la demonstratii si competitii de sporturi urbane, street dance, graffiti, vei savura proiectii de filme de scurt metraj si vei petrece pana in zori alaturi de DJ de talie internationala (Elvetia si Ucraina), care, printre drone si lasere, vor mixa pentru tine si vor avea grija ca noptile festivalului sa fie incinse pana in zori.

La Urban Explosion Festival, pe langa demonstratiile spectaculoase de freerunning si parkour, nu vor lipsi nici meciurile de bike polo si roller hockey, vei putea testa in voie rampele special pregatite pentru skateuri si role, precum si cea mai noua distractie a zilei, bubble football-ul, cu care suntem absolut convinsi ca te vei distra pe cinste.

Si nu in ultimul rand, ca orice eveniment care se respecta, Miss Urban Explosion Festival va fi concursul care va incinge spiritele si imaginatia celor aflati la fata locului, cu siguranta.

Urban Explosion Festival este un eveniment dedicat tendintelor si culturii urbane, organizat de catre Romexpo cu ajutorul celor mai importante comunitati cu „spirit” urban din Romania.

Stai conectat si urmareste pe siteul romexpo.ro, dar si pe site-urile partenere, noi update-uri despre programul festivalului.

Partenerul principal al evenimentului: Platinium Events

Parteneri media: Gazeta Sporturilor, AFI Palace Cotroceni, Kiss FM, Urban.ro, Anyplace.ro, Suburban Magazine, Vice Romania, Zile si Nopti, Veioza Arte, Romania Pozitiva, Eragon Vibes, Republika Verde

Cu sprijinul: Shorts Up

Urban Explosion Festival

Spread the urban spirit

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *