LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Electric Brother lanseaza "Pe Pamant"

de veiozaarte  |  10 iunie, 2011  |  0 comentarii

Electric Brother te invita la lansarea celui de-al doilea album solo “PE PAMANT”, vineri, 10 iunie,  incepand cu ora 21.oo, la Meeting Point Stage, in Curtea interioara a Muzeului de Arta din Cluj-Napoca, in cadrul AlternaTIFF.

Invitati speciali:  Maria Popistasu & Tavi Scurtu

Electric Brother: Indiferent de muzica pe care o asculti, e foarte posibil ca numele lui sa fie mentionat pe unul dintre albumele tale romanesti preferate. Discurile scoase cu Aievea, cu NSK, colaborarile cu Vlaicu Golcea, cu Norzeatic & Khidja, Junkyard, The Amsterdams, Kumm sau multi altii, coloana sonora a filmelor lui Radu Muntean, sau dj set-urile absolut neasteptate i-au adus un loc important in muzica romaneasca.

 

Dupa 8 ani, s-a hotarat.

In iunie 2011, pe 10, Electric Brother (www.electricbrother.ro) lanseaza al doilea album solo din cariera sa muzicala, numit „Pe pamant„.

 

“Pe pamant” este o calatorie sonora pe pamant, prin care Electric Brother (www.facebook.com/ElectricBrother) incearca sa lege culturi, generatii, povesti si personaje, cu aceeasi forta cu care si-a largit propriile orizonturi. Albumul are invitati din Timisoara, Londra, Delta Dunarii, Bissau si nu numai.

Pe pamant” este un material conceptual nascut din ritmuri africane, indiene, europene si, mai ales,  romanesti, care se joaca intr-un sound bine aranjat pe note de downtempo si  lo-fi aproape cinematografic.

Primul single, “Tomorrow” (o colaborare cu artista britanica Lizzy Parks la voce), a fost lansat pe 10 mai la Radio Guerrilla, aflandu-se, si la aceasta data, in primele pozitii din Top Show.

 

Pe pamant”.

Un album ce trebuie neaparat ascultat.

 

 

www.electricbrother.ro

www.facebook.com/ElectricBrother

 

Tomorrow: http://www.youtube.com/watch?v=E5IWLsCyjd0

 

event FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=177086565682790

 

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *