LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Antarctica isi lanseaza primul album, 'Explorers'

de veiozaarte  |  16 decembrie, 2011  |  0 comentarii

Trupa Antarctica isi lanseaza albumul de debut ‘Explorers’, miercuri, 21 decembrie,  in noaptea alba a solstitiului de vara antarctic, incepand cu ora 21.21 fix, in Club Control.

Concertul va fi completat de un show  vizual inedit si de proiectia, in premiera, a videoclipului piesei ”Pase Magice” ( regia Claudiu Puscau/ post-productie Nicolae Chiris/ New Folder).

Intrare: 10 lei/ 30 lei cu CD inclus

Dupa lansare, urmeaza PRESS PAUSE PARTY cu Paula, al carei playlist va va tine pe ringul de dans pana in zori.

Event FB: www.facebook.com/events/307421719288982/

_________________________

Despre Antarctica:

Infiintata in 2009, trupa Antarctica inseamna Delia Opran (voce) si Ciprian Lemnaru (keyboards & electronics). “Ne gasim inspiratia in synth pop-ul anilor 80, new wave si muzica electronica de avangarda, elaborand un sound care este in egala masura meditativ, ludic si melodic”, spune Delia.

Pe albumul de debut, Explorers, cei doi scot la lumina peisajele fantastice ale lumilor pe care le poarta in sine, o reflectie caleidoscopica grefata pe sunete electronice glaciale si reliefata de pasajele narative ale Deliei.

De-a lungul timpului, Antarctica a sustinut concerte in cluburi bucurestene, dar si la scena mai mare, ca opening band pentru Morcheeba, in 2010, si in cadrul Festivalului B”EST Fest, editia 2011.

Delia Opran si-a inceput cariera muzicala alaturi de grupul Racla, single-ul lor „2 in 1” devenind unul din cele mai apreciate hituri pe piata locala in 2004. Este o compozitoare si textiera inspirata, preocupata de poezia profunda, care o ajuta sa-si exprima starile inefabile prin imagini idiomatice ce ulterior devin muzica.

Ciprian Lemnaru se ocupa si de aranjamentul muzical si de masterizarea pieselor Antarctica. In trecut, a avut proiecte cu label-uri ca NoBorder, U-neq, Progressive si LUK., fiind un colaborator constant al multor artisti români importanti, dar si straini, precum Maroon 5, Kirsy Hawkshaw, Gabriel and Dresden.

Antarctica propune o perceptie muzicala transcedenta, deschizand, de asemenea, drumul pentru o noua mentalitate in muzica romaneasca.

Don’t stop the dance – www.youtube.com/watch?v=Nnxko2D1e9o

I am the Secret in You – www.youtube.com/watch?v=_DzTwdxcLdY

 

www.musicantarctica.com

www.facebook.com/musicantarctica


EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *