LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Au început înscrierile la Şcoala ADC*RO, ediţia 2013

de veiozaarte  |  28 august, 2012  |  0 comentarii

În perioada 22 august- 15 octombrie au loc înscrierile pentru cea de-a cincea ediţie a Şcolii ADC*RO

Cei interesaţi să se înscrie la cursurile şcolii, o pot face online, pe www.scoalaadc.ro, rezolvând brief-ul de concurs. În urma evaluării tuturor înscrierilor vor fi admişi cel mult 60 de studenţi. Criteriile pe baza cărora tutorii şcolii vor nota înscrierile sunt creativitatea, originalitatea şi respectarea cerinţelor briefului.

Cursurile celei de-a cincea ediţii a Şcolii vor începe în luna ianuarie 2013. În timpulşcolii, studenţii vor participa la seminarii şi îşi vor putea testa aptitudinile creative în cadrul întâlnirilor săptămânale, care vor avea loc în agenţii de publicitate. La finalul şcolii, cei mai talentaţi studenţi vor beneficia de internship-uri.

Pentru participarea la concursul de admitere nu se percepe nicio taxă. Pentru a urma seminariile Şcolii ADC*RO, studenţii admişi vor avea de achitat o taxă de 500 de euro.

Şcoala ADC*RO îşi doreşte să impună un standard în publicitate, să creeze un mediu competitiv şi să formeze o generaţie de tineri de care industria publicitară să fie mândră.

Mai multe informaţii despre structura cursurilor şi despre portofoliile studenţilor din anii trecuţi găsiţi pe www.scoalaadc.ro.

Şcoala ADC*RO este o şcoală de concept, dedicată tuturor tinerilor interesaţi de domeniul publicităţii. Acesta este primul proiect Art Directors Club România (ADC*RO), organizat de The Institute.

Art Directors Club România (ADC*RO) este o asociaţie non-profit, al cărei obiectiv este de a promova excelenţa în creativitate, punând în legătură profesioniştii din industria de comunicare vizuală din România.

The Institute este fondator al AdPrint, Internetics şi Institute, The Magazine, organizator al Effie Awards, Şcoala ADC şi 10 ani de creativitate românească.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *