LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

VEIOZA ARTE este o platformă online bazată pe conținut video care documentează şi arhivează arta şi cultura alternativă, independentă, underground şi de avangardă din România. În 2010 si 2011, VEIOZAARTE a fost desemnat cel mai bun blog cultural românesc în cadrul Galei RoBlogFest şi a primit Locul II la Gala RoNewMedia, secțiunea Web TV Production.

Suntem o televiziune adaptată mediului online, concentrată pe arte vizuale, muzica, arte performative și film. Fiecare material video este un experiment media cu funcție de document cultural. Suntem printre putinele platforme video din România dedicate mediului artistic, care a ajuns în doi ani să funcționeze ca o casă de producție open source pentru scena culturală locală.

Producem reportaje, documentare, interviuri și experimente cu și despre artiști, mișcări culturale, inovații contemporane, actori ai scenei culturale românești, evenimente care au importanță și efecte asupra comunității, devenind astfel o arhivă deschisă a schimbărilor din istoria vie a artelor românești.

VEIOZAARTE se bazează pe colaborări între artiști și personalități culturale locale. Proiectul a fost conceput de Tania Cucoreanu și Andrei Ionită, cărora li s-au alăturat muzicieni și specialiști ai sunetului, jurnaliști culturali, scriitori și scenariști, designeri grafici, manageri culturali. Echipa