LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Concert caritabil ► Suie Paparude | Gojira | Charlie Dundeen

de veiozaarte  |  3 noiembrie, 2011  |  0 comentarii

  Atelierul de Productie
joi, 10 noiembrie 
ora 22.00

Suie Paparude, Gojira & Charlie Dundeen
te astepta joi, 10 noiembrie,  incepand cu ora 22.00, la Atelierul de productie (Splaiul Unirii 160),  la un concert caritabil cu rolul de a ajuta o fetita de 5 luni, care are nevoie de un transplant de cornee.

Intrarea este 15 lei, iar banii stransi se vor duce in contul deschis de parintii fetitei si  vor fi folositi pentru operatie.

Event FB: www.facebook.com/event.php?eid=237251449668503
______________________________________________________________

 Alessia Maria Truica a fost diagnosticata cu SCLEROCORNEE ceea ce  inseamna ca nu vede si nu va vedea fara un transplant de cornee. Din  pacate, aceasta operatie nu se face la noi in tara si este destul de  costisitoare –  cca 70.000 euro.

Pana in luna decembrie, parintii Alessiei trebuie sa faca rost de 40.000 euro –  diferenta de bani pentru operatia copilului.
______________________________________________________________

Despre Suie Paparude: Toamna lui 93, Club A. Suie isi face debutul,  atmosfera este alternative-new-wave. Urmeaza 6 albume, 9 videoclipuri,  muzica pentru film,mii de concerte, dintre care unele in deschiderea  unor super trupe, precum Depeche Mode.
Prima jumatate a lui 2010  vine cu cel de-al saptelea album “E suflet in aparat”, o continuare

fireasca a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios. Nu  lipseste autoironia, iar hiturile aduc zambetul pe buze si energia in …  picioare.
www.suiepaparude.ro
www.facebook.com/suiepaparude.ro

______________________________________________________________

Excentric din fire, Gojira defileaza inca din 2005 pe scena electro – tehno pop autohtona cu show-uri indraznete, iar mix-uri eclectice de bass cu ritmuri techno, breakbeat si dubstep au devenit specialitatea lui. La ora actuala, Gojira deschide un discurs muzical amplu si ostentativ, in care isi declara cu sinceritate predispozitia catre combinatii nemaipracticate si indraznete, in care include excese muzicale care genereaza adrenalina in public si oricat de avangardiste sau satirice in intentia lor, starnesc la dans.
www.soundcloud.com/gojira
www.facebook.com/gojira.official

______________________________________________________________

Charlie Dundeen: producatorul emisiunii-concept Have A Nice Trip si unul dintre DJii de scoala veche ai Bucurestiului. Cunoscut prin veselia si optimismul pe care le degaja de fiecare data cand este in spatele pupitrului, Charlie indrazneste sa alature funk, electro, dub, hip-hop si reggae in acelasi set fara sa aibe mila in fata epuizarii. Puteti  urmari pe Tilllate.com seria sa de podcasturi cu invitati amintita mai  sus, dar Charlie se mai lasa descoperit si prin pagina HANT pe facebook.
www.soundcloud.com/charlie-dundeen
www.facebook.com/pages/Charlie-Dundeen/261262520963?sk=wall
Un eveniment sprijint de Tilllate.com Romania, B365.ro, Veiozaarte.ro,  Video Noize, Sapte Seri, Metropotam.ro, Hello Mentho, Atelierul de Print

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *