LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Vernisaj "Reciclarea artistica a sticlei Grolsch" @ ENERGIEA

de veiozaarte  |  30 aprilie, 2012  |  0 comentarii

In loc sa le aruncam la cos, le-am reciclat artistic – pe toate 600.
Acum aproape o luna relansam o activare care a flatat comunitatile de artizani si DIYeri – reciclarea artistica a sticlei de Grolsch. Concursul s-a desfasurat pe platforma breslo.ro si s-a incheiat pe 23 aprilie, dupa ce comunitatea a viralizat pe Facebook si a ales prin vot cele mai reusite douasprezece lucrari. Ne-au uimit ingeniozitatea, minutiozitatea sau extravaganta stilistica a obiectelor derivate din sticla de Grolsch – si-apoi le-am premiat
 Asa cum am promis inca de la inceput, vom face o expozitie a tuturor sticlelor de Grolsch reciclate artistic. E vorba de aproape 600 de sticle, printre care si obiecte de mobilier urban sau instalatii create de ambasadori ai acestui proiect care au experimentat independent de concurs.

Aceasta este o invitatie deschisa pentru toti prietenii, artizanii si oamenii de bine la vernisajul care va avea loc pe 3 mai in stabilimentul urban Energiea, incepand cu ora 19. Suspendam obiectele la unghiuri bune de admirat, aprindem spoturile de muzeu si dam cuvantul experimentalistilor – poate aflam de unde a venit inspiratia sub forma de swing top.
Iar ca sa ridicam miza, premiem cu o camera foto Lomo pe oricine ne spune primul in seara vernisajului cate sticle reciclate de Grolsch exista in Energiea :).
Funky beats from Dj Ufe @ the afterparty
Dresscode: a hint of green

RSVP http://www.facebook.com/events/369608813085412/

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *