LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

comics.cevamarunt

de veiozaarte  |  6 iunie, 2011  |  0 comentarii

Vineri, începând cu ora 17 în Club 99 din Bucuresti, se lansează primul album tipărit Comics.CevaMărunt.ro. Albumul, ce are 120 de pagini full color, este editat independent de Toma Alexandru si Sergiu Floroaia (pe care cel mai probabil îi stiți si din showurile de stand-up comedy), împreună cu Paul Alexandru si Dan Crisan.

Albumul are un tiraj limitat si conține comicuri ce au apărut pe site-ul Ceva Mărunt începând cu 2008, dar si comicuri exclusiv pentru ediția tipărită.
Comics.CevaMărunt.ro, ce a sărbătorit de curând trei ani de existență, a adunat până acum aproape 500 de comicuri si peste 1300 de cadre, fiind constant updatat de 3 ori pe săptămână.

Comics.CevaMărunt.ro a făcut parte dintre artistii ce au contribuit la cartea “The Book of George” ce a fost lansată la începutul anului în Franța la Angloueme, dar si la proiecte precum 24h Comics care are si o foarte mică ediție printată ce va fi disponibilă la vânzare odată cu apariția albumuluii Comics.CevaMărunt.ro.

Ceva Mărunt vă așteaptă vineri, 10 iunie, în Club 99 de pe Bulevardul Dacia nr. 99 începând cu
ora 17 la o discuție, o sesiune de autografe, expoziție si câteva surprize. Lansarea este susținută si cartea este citită de Radio Guerrilla.

Parteneri online: IQads.ro, metropotam.ro, punchline.ro, tu.ro, revistacomics.ro.
Cu susținerea Fish Studio si Club 99.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *