LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

A apărut Revista Comics, numărul 21

de veiozaarte  |  3 iulie, 2014  |  0 comentarii

Comics21_webLansata la Bucuresti Comicsfest, Revista COMICS nr.21 prezinta cate un preview din 5 albume si reviste proaspat lansate: „Profetia Urbana” a lui Robert Obert, „Zobb, un extraterestru in Bucuresti” al treilea titlu al editurii HAC!BD, „Zbeng si Zbantui„, revista Terapie de Basm nr.3 si Great Snake sustinuta de GeekNet.ro.

Avem si episoade noi din 3 webcomicuri romanesti: Nilu Crocodilucomics.cevamaruntMeow and Meuw, noi episode din „Xiu si Papoi” si simpaticul vampir „Vlady” plus alti 3 autori: Nicolae NeguraPopa Daniel Constantin, Crisan Rosu si nu in ultimul rand: campania in benzi desenate pentru conservarea acvilei tipatoare mici in Romania.

Tot in revista gasiti si coperta primului album din trilogia „Cei de dincolo” al echipei scenarist/desenator George Dragan si Alex Talamba, editati casa de film Mandragora; iar Erou pe Banda, aflati ca este un nou magazin online de comics, mai exact vintage comics.

Revista poate fi citita gratuit pe www.revistacomics.ro. Varianta tiparita a revistei, cat si multe alte reviste, albume si romane grafice romanesti pot fi comandate de pe www.revistacomics.ro/librarie – cea mai cuprinzatoare librarie de benzi desenate romanesti.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *