LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Advice dă startul la recrutare pentru toate departamentele

de veiozaarte  |  13 noiembrie, 2013  |  0 comentarii

Advice, prima organizaţie studenţeasca adresată pasionaţilor de industria creativă din ţară, a dat startul la înscrieri pentru toate departamentele.

Până pe 14 noiembrie, cei care doresc să aplice pentru un departament din cadrul asociației, pot accesa site-ul dedicat de recrutare www.cemistosuntastia.ro

afis_online

Aici, următoarele departamente deschid porțile: Departamentul de Creație (Art directors, Copywriters, Crafts sau Multimedia: photo-video); Departamentul de PR&Media; Departamentul de HR (Human Resourches); Departamentul de Web Development; Departamentul de Sales.

După perioada de înscrieri, cei care vor fi selecționati sunt aşteptaţi la interviuri.  Apoi, timp de două săptămâni, cei care au trecut de interviuri participă la un program de mentorat reprezentat printr-o sesiune de prezentări, workshop-uri și aplicatii realizate împreună cu fiecare departament din cadrul asociației.

Odată încheiată această perioadă, “bobocii” au de pregătit o prezentare finală, aceștia sunt provocați să lucreze pe un brief real cu o aplicare reală pe o campanie ce are șansa să vadă lumina zile prin outdoor-urile din București, radio și presa scrisă.

Prezentarile finale vor fi jurizate de către membri Advice.

Față de anii anterior, Advice schimbă mecanismul de recrutare – dacă până acum cei care își doreau un loc în asociație aveau de rezolvat un formular elaborat, acum înscrierile se fac “la liber” – astfel participanții pot aplica cu ce consideră ei mai relevant: de la un simplu mail la trimitere de portofolii sau chiar un telefon “neobișnuit”.

Dorința noastră a fost să nu ne blocăm în proceduri și să-i lăsăm pe doritori să aplice așa cum își doresc. Important este să ne surprindă cu o aplicație neobișnuită, iar modalitatea prin care pot face acest lucru rămâne, bineînțeles, la alegerea lor.

Advice este ONG-ul tinerilor creativi care îşi propune să ofere studenţilor mijloacele şi contextul necesare pentru a deveni următoarea generaţie de profesioniști din industria creativă. Suntem o echipă tânără și entuziastă, pasionată de comunicare şi creativitate, mereu în căutare de idei noi şi revoluţionare pentru a le deschide studenţilor drumul către viitorul lor profesional.

De mai bine de 11 ani organizăm evenimente dedicate studenţilor care aspiră la un  job în industria creativă: de la şcoli gratuite de publicitate, strategie și creativitate – Teach Me, Think Strategy, Creativity Blueprints – la conferinţe deschise unui număr mare de participanţi -AdRev – sau concursuri de grafică – imPrint. De asemenea, Advice este organizaţia care a adus în mediul studenţesc prima revistă distribuită gratuit şi dedicată exclusiv industriei creative – advertise.în.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *