LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Cloud no°9- primul pop-up store dedicat produselor de autor

de veiozaarte  |  23 octombrie, 2012  |  0 comentarii

Cloud no°9– primul pop-up store dedicat produselor de autor, in serie limitată sau unicat- are prima oprire la Godot Cafe Teatru, în Centrul Vechi, pe strada Blănari, nr. 14. Sâmbătă (27 octombrie) și duminică (28 octombrie), între orele 11.00-17.00, pregătiți-vă pentru o sesiune de shopping de calitate, departe de agitația cumpărăturilor de serie, făcute, pe fugă, în mall-uri.

Cloud no°9 este mai mult decât un târg, este un eveniment dedicat bunului gust. Am ales cei mai buni tineri designeri români, câte unul pentru fiecare domeniu în care aceștia își exprimă creativitatea: haine, bijuterii, pantofi, genți, cosmetice bio, decorațiuni interioare. Printre expozanții care vor participa la Cloud no°9  se numără Irenka, Andreia Gabriela Popescu, iBoutiquela, Ykym Bags, Luic’s Stuff, Lou Lou lingerie, Soap Mill, Una ca Luna, Amărui de Ciocolată.

Cloud no°9 este mai mult decât un magazin, este un spațiu interactiv de socializare, al celor care apreciază calitatea. În cadrul evenimentului, vor avea loc demonstrații speciale de make-up by Katalina Barbu și de creație de bijuterie contemporană, ale artiștilor din cadrul Școlii de Bijuterie Contemporană. Vizitatorii Cloud no°9  pot savura un fresh Godot cu ghimbir, în timp ce răsfoiesc cărțile de fashion aduse de librarialibertas.com sau pot lua un ceai la pachet, alegând din zecile de sortimente delicioase aduse de Kaffa.

Cloud no°9 este un eveniment recomandat de Dana Rogoz și susținut de Clara Ilie PR Agency.

Cloud no°9 este organizat de Slow Retail. Slow Retail înseamnă inspiraţie, unicitate şi valoare în actul comercial. Înseamnă recrearea, printr‐o relaţie directă client‐creator, a unei culturi a shopping‐ului.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *