LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Incep cursurile Attitude Ballet Studio

de veiozaarte  |  26 septembrie, 2011  |  0 comentarii

Attitude Ballet Studio creaza un mediu primitor si motivant unde varsta si pregatirea fizica nu reprezinta un obstacol in a experimenta placerea si beneficiile dansului!

Din 3 Octombrie puteti participa la Cursuri de Balet pentru Adulti, Lyrical Dance, Dans Contemporan, Cursuri Individuale de Balet pentru Adulti, iar cei mici pot invata tainele Baletului Clasic si a Miscarii Scenice!

Attitude Ballet Studio introduce Cursurile Individuale de Balet pentru Adulti care sunt construite pe cerintele clientilor, imbinand tehnica baletului clasic cu modelarea aspectului fizic.

Cursul de Balet pentru Adulţi este potrivit pentru incepatori si pentru cei ce s-au bucurat de experienta dansului academic in tinerete.

Lyrical Dance  reprezinta o imbinare intre tehnica baletului clasic, naturaletea pasilor de jazz si viziunea contemporana a expresivitatii in dans. Acest curs este potrivit tuturor celor ce vor sa se descopere si sa se exprime printr-un stil de dans motivant si complex.

Dansul Contemporan  abordeaza corpul ca pe un spatiu deschis, de explorat, un spatiu capabil să surprinda si sa se surprinda, scapand rutinei si obisnuintelor cotidiene.

Pentru cei mici Attitude Ballet Studio propune cursuri de Balet Clasic si Miscare Scenica. Baletul inspira, dezvolta si descopera talentul nativ al copiilor! Prin balet se dobandesc abilitati motrice, gratie, postura, disciplina si incredere in sine! Cursul de Miscare Scenica ofera pregtire pe toate planurile copiilor ce vor performa artistic in orice forma de reprezentatie.

Attitude Ballet Studio creaza un spatiu dedicat artei dansului intr- o atmosfera profesionista dar si ralaxanta in acelasi timp. Dansul deschide noi posibilitati in dezvoltarea unui om!

Attitude Ballet Studio va asteapta la sediul din Str. Maria Rosetti nr. 31 din 3 Octombrie!

Pentru inscrieri ne puteti contacta la telefon:  0758.66.90.66 

si pe adresa de e-mail:  contact@nullattitudeballet.ro

www.attitudeballet.ro

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *