LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

The Stone Roses, primul nume confirmat la Sziget Festival 2012

de veiozaarte  |  16 decembrie, 2011  |  0 comentarii

Dupa o lunga perioada de zvonuri in presa, este o certitudine faptul ca membrii legendarei trupe din Manchester – The Stone Roses s-au reunit dupa 15 ani de tacere. Si ca totul sa sune si mai bine, da, vor fi prezenti la a 20-a editie a Sziget Festival!

>>

The Stone Roses sunt pionierii genului “Madchester”, dezvoltat in Manchester la sfarsitul anilor ’80 si inceputul anilor ’90. Revenirea lor a fost anuntata in octombrie 2011 si imediat s-a inceput sa se vorbeasca despre planurile unui viitor turneu mondial.

>>

Primele concerte au fost stabilite deja pentru Heaton Park in Manchester (150.000 de locuri), unde vor avea loc trei concerte, primele doua seri fiind sold-out in mai putin de 15 minute.

<<

Fapt divers: ca urmare a anuntului privind reunirea trupei, vanzarile albumelor au crescut cu un procent incredibil: 1000%

>>

Ticket websites and booking lines were swamped on Friday morning, when tickets for the Stone Roses’ reunion shows in Manchester went on sale. The 150,000 tickets for the two gigs at Heaton Park on 29 and 30 June next year sold out within 14 minutes of going on sale at 9am. A third gig was added, on 1 July at the same venue. This has also sold out, bringing the total number of tickets to 220,000. Ian Brown, the band’s singer, said: „We plan on spending the rest of the day jumping up and down with our hands in the air.” (source)

Se spune ca trupa planuieste si inregistrarea unui nou album, asa ca pregatiti-va pentru The Stone Roses la a 20-a editie Sziget Festival!

The Stone Roses Video | Sziget FB Page 

Sziget – mai mult decat un festival!

Sziget este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Europa, atragand peste 400.000 de persoane in fiecare an pe o insula a Dunarii, in inima Budapestei.

Sziget Festival are loc in fiecare an, in prima jumatate a lunii august, la Budapesta. Locatia festivalului se deduce chiar din denumirea acestuia: cuvantul „sziget” insemnand „insula” in limba maghiara. Insula Óbuda, mai exact, situata pe Dunare in capitala Ungariei, care, in fiecare an, se transforma timp de o saptamana intr-un oras cosmopolit iubitor de muzica.

Inceput ca un festival studentesc in 1993, a evoluat de la an la an si a devenit ceea ce este astazi: unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *