LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

The Dream Diggers. Prima piesă & primul clip ce anunță albumul de debut: WAR w. Fane ft. Vaps

de veiozaarte  |  16 iulie, 2014  |  0 comentarii

– War nu este numai despre petrol sau despre veșnica luptă între Est și Vest, este despre conflictul permanent pe care omul în are cu semenul său – The Dream Diggers, cel mai proaspăt proiect de muzică drum & bass se lansează azi cu prima piesă/primul videoclip – War, ce anunță albumul de debut. Am ales să ieșim cu piesa ”War”, din cauza stării societății în care trăim. O stare de război continuu dominată de dorința de înavuțire rapidă și prin orice mijoace. ”War” nu este numai despre petrol sau despre veșnica luptă între Est și Vest, este despre conflictul permanent pe care omul îl are cu semenul săuThe Dream Diggers

Albumul băieților de la The Dream Diggers se numește ”Fear is a lie” și fiecare piesă gravitează în jurul acestei idei. Muzica te plimbă prin genuri muzicale precum dub, dubstep, trip hop sau drum and bass pentru a exemplifica cât mai bine ideea pe care albumul vrea să o transmită – frica de ” a nu avea” mai mulți bani, mai multe haine, mai multă tehnologie, mai mult, mai mult, mai mult.

În piesa War – o colaborare cu Fane și cu MC Vapsi de la trupa Basska – The Dream Diggers vorbesc despre problema din Ukraina și despre transformarea țării într-un teatru de război ca urmare a conflictului de interese între Est și Vest. Clipul, realizat de Vali Chincișan, vine și întărăște mesajul piesei prin imagini satirice care sugerează starea de război și lupta omului cu el însuși.

The-Dream-Diggers-850

The DreamDiggers

The Dream Diggers este un duo de producători format din Low freq și Inward String. Cei doi produc muzică care își are rădăcinile în fenomenele sociale, iar muzica lor pune în note aceste realități.

Facebook | Soundcloud | Youtube

Photo Credit: concertphotography.ro

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *