LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Lansare Comics #3

de veiozaarte  |  13 aprilie, 2011  |  0 comentarii

Dupa succesul numarului precedent (40.000 de cititori online) Revista COMICS revine cu un nou numar plin de comics si benzi desenate.COMICS nr 3 cuprinde lucrarile a 18 artisti romani, interviu comics.cevamarunt, prezentarea celui mai de succes album romanesc de benzi desenate – Cowboy Dog de N. Nobilescu, nuvela „La tiganci” de Mircea Eliade in benzi desenate (fragment) – si cateva sfaturi despre cum sa desenezi, cat si noi aparitii de albume, reviste si carti de specialitate in materie de benzi desenate.

Artistii care au contribuit la acest numar sunt: Alexandru Ciubotariu, Cristian Marcu, Costel BDCristi Mindrut, Dutu, Ileana SurducanIonut PopescuIoana SerbanLaurentiu ButucMihai GrajdeanuNeli MorutOctav UngureanuPopa Daniel, Serban Andreescu, Sergiu V. Vasile,Toma AlexandruVlad Forsea si Xiusha.

Petrecerea de lansare va fi marti 19 aprilie la Base Cafe, incepand cu ora 19:00, unde veti putea pune gherutele si pe varianta tiparita a revistei. Daca ratati lansarea mai puteti cumpara revista de la libraria Jumatatea Plina din Bucuresti sau puteti s-o comandati prin posta la adresa comics(arond)revistacomics.ro si in cateva zile veti primi revista impreuna cu cateva stickere si alte surprize.

Multumiri celor care ajuta la promovarea revistei si a benzilor desenate, in special Vice Magazine si cautnet.ro.

 

rasfoieste revista>>

 

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *