LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

ASLS vă invită la Career Fest!

de veiozaarte  |  11 martie, 2014  |  0 comentarii

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, vă așteaptă vineri  și sâmbătă, 14 și 15 martie,  între orele 10:00 -16:00  la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, strada Edgar Quinet nr. 5-7,  pentru a profita de oportunitățile oferite de Career Fest.

Afis Career Fest

         Career Fest este un târg adresat în principal studenților în an terminal, dar și celor aflați în primii ani de studiu. Această întâlnire dorește să ofere cât mai multe informații atât din sfera educațională cât și din cea profesională. Aici vor putea discuta personal cu specialiști în resurse umane ce doresc să angajeze absolvenții FLLS, vor putea testa atmosfera de lucru și vor învăța prin intermediul atelierelor cum să își înceapă și/sau dezvolte o carieră și ce opțiuni de viitor li se potrivesc cel mai bine.

            Evenimentul se desfășoară pe parcursul a două zile, oferind suficient timp studenților să interacționeze cu firmele prezente și să se familiarizeze cu cele mai bune oferte.

            Astfel, timp de două zile, târgul are ca scop prezentarea nenumăratelor oportunități de care poate profita orice student: continuarea studiilor cu un program de master, pregătire și practică profesională, voluntariat sau intrarea pe piața muncii.

            În prima zi, vor fi prezentate programele masterale din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine, ONG-urile participante, dar și companiile angajatoare.

            A doua zi, are să pună accent pe prezența firmelor care au încheiat acorduri de practică cu Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, workshop-urile și atelierele care au să dezvolte tema consilierii de carieră cu ajutorul unor reprezentanți ai companiilor de top, precum workshop-ul „Cum să ne pregătim pentru un interviu de nota 10?” ținut de Accenture.

            Standurile vor fi amplasate în holul de marmură al sediului Facultății de Limbi și Literaturi Străine de pe strada Edgar Quinet, nr. 5-7.

Vă îndemnăm cu drag să descoperiți noi perspective ale viitorului!

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *