LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Concurs de documentare organizat de Pelicam International Film Festival

de veiozaarte  |  23 mai, 2013  |  0 comentarii

Incepand de astazi pana pe 10 iunie productiile documentare romanesti se pot inscrie in cadrul concursului organizat de Festivalul Pelicam impreuna cu CINELABS Romania.

afis_concurs_pelicam610

Daca ai un film documentar despre oameni si mediu inca sub forma de proiect, Pelicam iti ofera suport pentru realizarea lui. Te vom premia si te vom ajuta sa iti colorizezi filmul.

Vrem ca la cea de-a treia editie sa ai ocazia sa iti prezinti filmul in fata publicului larg.

Intr-o cinematografie documentara aproape inexistenta in Romania, Festivalul Pelicam si Cinelabs Romania ofera noi perspective genului documentar si il incurajeaza spre vizionare si dezbatere. Inscrie-ti proiectul online pana pe 10 iunie 2013, iar noi te vom premia in cadrul evenimentului intre 14 si 16 iunie, la Tulcea.

Regulamentul concursului il puteti accesa aici.

Prin acest concurs intentionam sa sprijinim si motivam filmul documentar romanesc si sa aducem in atentia publicului o latura speciala a cinematografiei, cea dedicata genului documentar avand ca subiect principal mediul inconjurator. In Romania, spatiul si temele dedicate mediului inconjurator si oamenilor  sunt ofertante insa foarte multe proiecte raman la stadiul de idei, negasindu-si sprijin si interes in finalizarea lor.

Tot in cadrul celei de-a doua editii Pelicam va avea loc si concursul de proiecte organizat impreuna cu ECOCERT si ATELIERE FARA FRONTIERE pentru organizatii non-guvernamentale. Pelicam vine in ajutorul organizatiilor care promoveaza un mediu inconjurator curat si activitati ce tin de o dezvoltare durabila. Astfel, in seara de 15 iunie va avea loc o GALA a ONG-urilor unde vor fi premiate proiectele inscrise pana pe 10 iunie.

Mai multe detalii despre concursul de proiecte al ONG-urilor aici.

Pelicam este festivalul de film dedicat oamenilor si mediului, aflat la a doua editie si care se va desfasura intre 14-16 iunie la Tulcea. Regizori internationali, directori ai altor festivaluri de gen din lume si intreaga industrie cinematografica este asteptata la Tulcea in cele 3 zile. Cea de-a doua editie va cuprinde workshopuri dedicate, filme in premiera nationala, expozitii foto si concerte in aer liber.

Intreg programul festivalului va fi anuntat in curand.

www.pelicam.ro  

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *